Zoek je een goed dagboek, ook al ben je een volwassene? Hier vind je een aantal goede aanraders, zoals een goed leren dagboek, een dagboek met slot of een dagboek met allerlei vragen die je kunt invullen. En het beste nieuws? Je hoeft er niet voor naar de Hema, maar je kunt heel goede dagboeken gewoon bij Bol.com bestelen. Lees verder…

Vind hier de beste dagboeken voor volwassenen

Dagboeken voor volwassenen komen in allerlei soorten en maten: helemaal leeg, met richtlijnen of gericht op een specifiek onderwerp. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste dagboeken voor volwassenen die je online kunt bestellen.

1. Aangeraden lege dagboeken (met slot)

2. Het 6 minuten dagboek – Dominik Spenst

Dominik Spenst heeft een dagboek gecreëerd dat jou op overzichtelijke wijze helpt je leven te organiseren. Het idee is dat je iedere dag 6 minuten de tijd neemt om je ervaringen van die dag op te schrijven. Hierbij word je geleid door interessante vragen en quotes van mensen als Oprah en Agatha Christie. Het bijzondere van dit dagboek is het feit dat Spenst de tijd heeft genomen om een uitgebreide inleiding te schrijven met inzichten vanuit de positieve psychologie. Dit boek hoort dan ook zeker thuis op de lijst van beste dagboeken voor volwassenen.

3. Dankboek

Dagboek voor een gelukkiger leven.

4. Vertellis Chapters mindfulness-dagboek – Vertellis

Dit is een dagboek, notitieboek en inspiratieboek in één. Het boek heeft als doel jou te helpen rust te vinden in het drukke dagelijkse leven.

5. Hoe ik mij voel – PaperStore

Gebruik dit dagboek om op papier te zetten wat je voelt. Het helpt je je gedachten op een rijtje te zetten en hierdoor meer duidelijkheid te krijgen over wat je te doen staat in het leven.

6. Negen maandenboek – dagboek voor de zwangerschap

We zetten dit boek in deze lijst omdat het zo fijn wordt gevonden door alle nieuwe moeders. Maak een unieke herinnering aan een unieke tijd!

7. 999 vragen aan jezelf

Zoals de titel al doet vermoeden, bestaat dit dagboek uit 999 vragen. Het gaat hierbij om allerlei soorten vragen: open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, enzovoort.

8. Celestial one line a day

Schrijf elke dag één zin over wat je hebt gevoeld, meegemaakt of gedaan.

9. Dankbaarheid dagboek – Voor Positiviteit

Waar ben jij eigenlijk dankbaar voor? Dat is een vraag die we onszelf niet vaak genoeg stellen. Dit dagboek brengt daar verandering in door jou de ruimte te geven om 60 dagen lang, iedere dag op te schrijven wat goed en mooi is in jouw leven.

10. Start where you are – Meera Lee Patel

Start where you are staat boordevol prachtige citaten en opdrachten die jou inspireren na te denken over jezelf en het leven dat je leeft.

11. Elke dag een vraag – Diverse auteurs

Hoe lijkt het jou om ieder jaar op dezelfde datum dezelfde vraag te beantwoorden? En dat vijf jaar lang? Dit bijzondere experiment geeft jou de mogelijkheid te ontdekken hoe je door de tijd heen verandert.