Zoek je een leuk boek over hobby’s? Op deze pagina vind je leuke en creatieve hobby-boeken zodat je zelfstandig aan de slag kunt gaan met een mooie hobby. Lees verder en geef je liefde voor je hobby’s een extra boost…

Ontdek de beste hobby-boeken voor je vrije tijd

Wij hebben een lijst opgesteld van de beste hobby-boeken voor je vrije tijd, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om zijn of haar vrije tijd te besteden.

Iedereen kan haken – Bobbi Eden

Haken heeft in de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Bobbi Eden legt in dit boek stap voor stap uit hoe ook jij deze hobby onder de knie kunt krijgen. Iedereen kan haken mag dus zeker niet ontbreken op de lijst van beste hobby-boeken voor je vrije tijd.

Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg

Ben jij altijd al jaloers geweest op mensen met een mooi handschrift? Dan is het nu tijd om zelf aan de slag te gaan. Dit boek staat boordevol tips, handleidingen en stappenplannen waarmee jij zelf prachtige letters kunt maken. Waar wacht je nog op?

Kleuren op nummer – Joanna Webster

Extreme kleurpuzzels voor volwassenen.

Mini-handboek naaitechnieken – Alison Smith

Een praktische naaigids voor beginners.

Het bucketlist boek voor koppels – Elise de Rijck

Hoewel dit boek misschien niet 100% past in de categorie hobby-boeken, vonden we dat het werk van Elise de Rijck toch niet mocht ontbreken in deze lijst. Het bucketlist boek voor koppels staat namelijk vol leuke activiteiten die je samen met je partner kunt doen, zoals het herbeleven van jullie eerste date, matching tattoos laten zetten of samen iets doen waar jullie al jaren van dromen. Kortom, het is een echte aanrader!

Stek je plant – Iris van Vliet

Mama Botanica’s grote gids voor kleine stekjes.

Magische mandala’s – Diverse auteurs

Dit boek bevat talloze prachtige mandala’s, die jij helemaal zelf kunt inkleuren. Dankzij de dikke pagina’s maakt het niet uit wat voor materiaal je gebruikt. Of je nu liever met potloden, stiften of verf werkt, het kan allemaal.

Compleet handboek houtbewerking – Deltas

Alles wat je moet weten over houtbewerking.

Handboek kleding maken – Alison Smith

Kleding maken is iets wat steeds minder mensen lijken te kunnen. Waar het vroeger nog steevast op school werd geleerd, raakt deze kunst tegenwoordig in verval. Daar kan jij verandering in brengen met behulp van het Handboek kleding maken van Alison Smith.

Lekker waterverven – Siegfried Woldhek

Siegfried Woldhek leert je aan de hand van 20 praktische lessen de kunst van het waterverven. Het boek staat vol handige tips en leuke opdrachten, waarbij je bijvoorbeeld leert welk materiaal je het beste kunt gebruiken en hoe je bepaalde kleuren creëert. Een ideaal boek voor zowel beginners als gevorderden.

Gerelateerd: lees verder...