Wat zijn de beste boeken over astrologie? In deze lijst met aanraders vind je interessante astrologie-boeken voor beginners en gevorderden, zodat je bijvoorbeeld alles te weten kunt komen over sterrenbeelden, horoscopen en geboortedagen. Lees verder…

Snel overzicht: Deze Astrologie-boeken raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste introductieboekAstrologie voor beginners – Esther van Heerebeek: Voor beginners in astrologie vinden we dit boek perfect. We waarderen de eenvoud en duidelijkheid waarmee Esther van Heerebeek moeilijke concepten uitlegt. Haar aanpak is rechttoe rechtaan, zonder ingewikkeld jargon, wat het lezen en begrijpen van astrologische concepten gemakkelijker maakt. >> Check laagste prijs
Diepgaande inzichtenAstrologie voor de ziel – Spiller: Wanneer je reeds bekend bent met de basisprincipes van astrologie, raden we dit boek ten zeerste aan. Het geeft dieper inzicht in hoe de maan onze gevoelens en stemmingen beïnvloedt. We vinden het waardevol voor zelfontdekking en het verkrijgen van inzicht in je persoonlijkheid. >> Check laagste prijs
Beste voor kosmologieSterrenbeelden – Govert Schilling: Dit boek vertelt het fascinerende verhaal van de kosmos aan de hand van 88 sterpatronen aan de nachtelijke hemel. Voor iedereen die zowel in sterrenkunde als astrologie geïnteresseerd is, zien wij dit als een verrijkende leeservaring. >> Check laagste prijs

Ontdek hier de beste astrologie-boeken

Voor iedereen die meer wilt weten over astrologie en wat het nu eigenlijk precies inhoudt, hebben wij een lijst opgesteld van de beste astrologie-boeken.

1. Astrologie voor beginners – Esther van Heerebeek

We kunnen deze lijst het beste beginnen met een introductieboek voor iedereen die voor het eerste aan de slag gaat met astrologie. Hoewel er veel van dergelijke boeken zijn, steekt die van Esther van Heerebeek er met kop en schouders bovenuit. Haar schrijfstijl staat in het teken van eenvoud en duidelijkheid. Geen moeilijke jargon of ingewikkelde uitleggen, gewoon zeggen waar het op staat. Dat is dan ook de reden dat haar werk bovenaan deze lijst van beste astrologie-boeken staat.

2. Astrologie voor de ziel – Spiller

Als je al wat meer kennis hebt van astrologie en de onderliggende basisprincipes, is het boek Astrologie voor de ziel een echte aanrader. Dit boek gaat namelijk in op de manier waarop de maan onze gevoelens en stemmingen beïnvloedt. Leer jezelf beter kennen en krijg inzicht in je persoonlijkheid.

3. Sterrenbeelden – Govert Schilling

Het verhaal van de kosmos, verteld via 88 sterpatronen aan de nachtelijke hemel.

4. De geheime boodschappen van het licht – Denise Jarvie

Dit inspirerende boek van Denise Jarvie staat vol prachtige illustraties van Daniel B. Holeman. Die combinatie maakt dit tot een zeer bijzondere aanvulling op jouw collectie.

5. De sterren – Carolyne Faulkner

Carolyne Faulkner neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de sterren. Leer wat de verschillende samenstellingen betekenen voor jou en ontdek je krachten.

6. Astro power – Chani Nicholas

Vind je kracht in de maan en de sterren.

7. Vedische astrologie en tijdsplanning – Narada Kush

Vedische astrologie is een aparte tak van de astrologie die gebaseerd is op de Vedische maandkalender (ook wel Panchaga of Patra genoemd). Je kunt de informatie in dit boek gebruiken om meer inzicht te krijgen in alle aspecten van je leven. Van je karakter en persoonlijkheid tot je spirituele bestemming en passende remedies.

8. Planisfeer voor Nederland en België – Rob Walrecht

Toont de sterrenhemel voor elk moment van het jaar.

9. Het mysterie van je geboortedag – Gary Goldschneider

Dit uitgebreide boek bevat een karakterbeschrijving voor elke dag van het jaar. Zoek de geboortedatum van jezelf of een ander op en lees meer over jouw unieke talenten en eigenschappen.

10. Leven met de sterren – Yasmin Boland

Ontdek wat astrologie voor jou kan betekenen.