Wat zijn de beste engelenkaarten-sets om te kopen? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden als je met behulp van kaarten de engelen wilt raadplegen, zoals de engelenkaarten van aartsengel Michael, Catharinaweb, psychologische engelenkaarten, engelenkaarten om je extra moed in te spreken, enzovoorts… Hier vind je de beste engelenkaarten om te kiezen. Lees verder…

Snel overzicht: Deze engelenkaarten raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste voor concrete antwoordenEngelen antwoorden orakelkaarten: Deze kaartenset van Doreen Virtue en Radleigh Valentine is uniek omdat het directe antwoorden biedt op je vragen. We waarderen hoe het helpt om een heldere boodschap van je beschermengelen te ontvangen. >> Check laagste prijs
Beste voor droominterpretatieEngelendromen: Deze set van Doreen Virtue en Melissa Virtue helpt ons de boodschappen van engelen in dromen te vertalen. We vinden het bijzonder hoe het leidt naar een helende energie die je vooruit helpt in het echte leven. >> Check laagste prijs
Beste voor dagelijkse wijsheidDeltas de helende kracht van engelen – orakelkaarten: Deze kaarten laten ons dagelijks verrassen door de wijsheid van de engelen. We waarderen vooral het meegeleverde boekje dat duidelijke uitleg geeft over de betekenissen. >> Check laagste prijs

Engelenkaarten aanraders: deze moet je kopen

Engelen kunnen je helpen met boodschappen, inspiratie en antwoorden. We hebben een top 10 samengesteld van de beste engelenkaarten. Dit zijn stuk voor stuk sets waarmee je op een toegankelijke wijze met engelen kunt communiceren.

1 Engelen antwoorden orakelkaarten

Deze kaarten van Doreen Virtue en Radleigh Valentine geven jou een concreet antwoord op jouw vraag. De antwoorden worden gegeven door je beschermengelen.

2 Engelendromen

Een set van Doreen Virtue en Melissa Virtue die je helpt om de boodschappen van engelen in je dromen te vertalen naar het echte leven. Laat je leiden door de boodschappen en je zult een helende energie ervaren die je verder op weg helpt.

3 Boodschappen van de engelen – orakelkaarten

Met deze set van 44 kaarten van Doreen Virtue kun je op eenvoudige wijze zelf een engelenreading realiseren. De kaarten worden geleverd met een boekje waarin de betekenis van de kaarten staat vermeld.

4 Dagelijkse begeleiding van je engelen

Door middel van deze kaarten van Doreen Virtue kun je je dagelijks door jouw beschermengelen laten begeleiden. Deze set werkt op basis van the law of attraction.

5 Beschermengelen tarotkaarten

Deze set van Doreen Virtue en Radleigh Valentine is speciaal ontwikkeld voor hooggevoelige personen die vragen om een zachte en veilige manier van communiceren met hun beschermengelen.

6 Deltas de helende kracht van engelen – orakelkaarten

Trek een kaart en laat je verrassen door de wijsheid van de engelen. Deze set wordt geleverd met een boekje waarin de betekenis van de kaarten wordt gegeven.

7 IVOI Engelenenergiekaarten

Deze kaarten kunnen je op dagelijkse basis ondersteunen tijdens je meditatie en zo antwoorden geven op de vragen die op dit moment in jouw leven spelen.

8 Aartsengelen orakel

Aartsengelen zijn gidsen die mensen bijstaan met helende en motiverende boodschappen. Deze set van Doreen Virtue bevat 45 kaarten met boodschappen van 15 aartsengelen. Het bijbehorende boekje legt uit hoe je de set kunt gebruiken en hoe je de boodschappen kunt interpreteren.

9 De originele engelenkaartenset: Angel Cards

Kathy Tyler en Joy Drake stelden een deck samen waarmee je een engel uit kunt nodigen om jou een dag te begeleiden. Dit deck plus boek vormen een onderdeel van het Transformatie spel.

10 De wijsheid van engelen

Dit is een boek over engelen plus een deck van 52 kaarten vol engelenboodschappen. Door een kaart te trekken kun je de wijsheid van de engelen direct in de dagelijkse praktijk van het leven integreren.