Wat zijn de beste boeken over ‘The Law Of Attraction’, oftewel in het Nederlands: ‘De Wet Van Aantrekking?’ Vaak wordt hier ook naar verwezen via de titel van het populaire boek ‘The Secret’. Wat voor andere bijzondere boeken zijn er zoal rondom dit onderwerp? Lees verder…

Beste boeken over the law of attraction

Met onze top 10 komt geld, liefde en geluk als vanzelf op jouw pad.

1 The Secret en de vervolgen – Rhonda Byrne

Met dit boek wordt vaak de spot gedreven. Misschien wel daarom zetten we dit boek bovenaan deze lijst. Wie the law of attraction zegt, zegt The secret. Dit is vrijwel het bekendste boek over de wet van de aantrekkingskracht. Het boek dat the law of attraction in Nederland op de kaart heeft gezet, staat natuurlijk op de eerste plaats in onze top 10.

2 De wet van aantrekkingskracht – Esther Hicks

In dit boek zet Hicks the law of attraction uiteen aan de hand van een engel met de naam Abraham die haar de geheimen van het universum openbaart. Een zeer aantrekkelijk geschreven boek.

3 Vraag en het wordt gegeven – Esther Hicks

Naast De wet van de aantrekkingskracht heeft Hicks dit boek inclusief kaarten uitgebracht. Door middel van oefeningen leer je hoe je van het universum ontvangt wat je vraagt.

4 De wonderlijke kracht van bewuste intentie – Esther Hicks

Als je dacht dat je na twee boeken van Hicks alles wist over the law of attraction, dan heb je het mis. Met De wonderlijke kracht van bewuste intentie geeft Hicks nog meer geheimen prijs.

5 Het universum staat achter je – Gabrielle Bernstein

Bernstein laat zien dat je niet hard hoeft te werken om je dromen te verwezenlijken. Met deze ontspannen methode die gebaseerd is op vertrouwen zal het universum er vanzelf voor zorgen dat jouw wensen worden vervuld.

6 Verwacht wonderen – Gabrielle Bernstein

Heb je toch nog moeite met de wet van de aantrekkingskracht? Volg dan dit 40 dagen plan waarmee Bernstein je door middel van oefeningen vertrouwd maakt met the law of attraction.

7 Geluk zonder voorwaarden – Michael A. Singer

Net als Bernstein baseert Singer the law of attraction op vertrouwen. Wie mediteert en vertrouwt volgens de methode in dit boek, zal merken dat het universum met de juiste antwoorden komt.

8 De meesters van het verre oosten – Baird T. Spalding

Ben je meer geïnteresseerd in de esoterische basis van the law of attraction? Dan is dit boek van Spalding echt iets voor jou.

9 Law of attraction planner – Pamela Thompson

Ben jij een echte planner? Plan dan stapsgewijs jouw vragen aan het universum in deze planner en je zult zien dat je aantrekt wat je vraagt.

10 Think and grow rich – N. Hill

Rijk worden door middel van the law of attraction? Hill laat zien dat het mogelijk is om het geld naar je toe te trekken met the law of attraction.

Bonustips: Mike Dooley & Joe Dispenza

Bonustip: Het NLP Praktijk Doe-Boek – Rubin Alaie

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

Het magische van NLP is dat het naadloos aansluit op de wet van aantrekking. Via NLP werk je namelijk aan jouw eigen hogere, energiekere, positievere vibe. Doe je dat, dan trek je alles aan wat je wilt. Bovendien is NLP ook de kunst van het doelenstellen. Dit boek raden we aan omdat het 129+ super leuke, concrete NLP-experimenten heeft om de wet van aantrekking helemaal toe te passen in de praktijk via de NLP-invalshoek.
Bestel dit prachtige werkboek hier >>

Op jouw geluk!