Welke tarotkaarten moet je nou kopen? Wij helpen je bij het kiezen van de beste tarotkaarten voor jouw intuïtieve oefeningen. Lees verder…

Ontdek de beste tarotkaarten: deze decks moet je kopen

Op zoek naar de beste tarotkaarten? Deze decks moet je volgens ons kopen.

1. De tarot voor advies en antwoord – Renée Maas

We beginnen deze lijst met een bijzonder boek vol antwoorden en adviezen. Het werkt als volgt: je stelt in je hoofd een vraag waar jij graag een antwoord op krijgt. Vervolgens pak je twee kaarten, een advieskaart en een uitkomstkaart. Op de eerste kaart staat een advies dat je kunt volgen om je vraag te beantwoorden. Op de uitkomstkaart staat het gevolg dat je kunt verwachten als je dit ook daadwerkelijk doet. Het feit dat er maar liefst 20.000 unieke combinaties mogelijk zijn zorgt ervoor dat het werk van Renée Maas absoluut thuishoort in de lijst met beste tarotkaarten. Deze decks moet je echt kopen.

2. Tarotkaarten – A.E. Waite

Deze tarotkaarten van A.E. Waite kunnen handig gecombineerd worden met zijn handboek voor het gebruik van tarotkaarten.

3. Thoth tarot – Aleister Crowley

Aleister Crowley verbindt met de Thoth de wereld van de tarot met de magie en mythen van alle volkeren. Hierbij hebben de Egyptenaren een speciale rol gekregen. De prachtige kaarten in dit deck, geïllustreerd door Lady Frieda Harris, maken dit tot een absolute aanrader voor elke liefhebber.

4. Het geheim van de tarot – Eden Gray

De magische kaarten uit de Oudheid onthullen verleden en toekomst.

5. De tarotset – Petra Sonnenberg

Een handige gids die de tarot binnen ieders bereik brengt.

6. Tarot voor beginners – Kathleen McCormack

Parapsychologe Kathleen McCormack helpt mensen die nog niet veel weten over tarot de juiste levensweg te vinden. Ze leert je stap voor stap de betekenis van de kaarten te begrijpen en tot het goede antwoord te komen.

7. Zo werkt de tarot – David Fontana

Deze prachtige set van 78 tarotkaarten wordt geleverd samen met een klein handboekje om je op weg te helpen. Gebruik de wijsheid van deze deck om je leven richting te geven en te genieten van meer geluk en rijkdom in je toekomst.

8. Klassieke anatomie tarot – Claire Goodchild

Claire Goodchild heeft een bijzondere deck ontworpen met illustraties van prachtige botanische taferelen. De set wordt geleverd met een handboek om de kaarten goed te kunnen interpreteren, om jouw zelfontwikkeling nog verder te ondersteunen.

9. Werkboek tarot – Nevill Drury

Laat je inspireren door de wijsheid van de kaarten om je persoonlijke bestemming het leven te vinden.

10. Paranormale kracht van tarot – John Holland

Deze set bestaat uit 65 kaarten, die allerlei soorten spirituele leren combineren. Leer onder andere meer over numerologie, chakra’s en bijzondere symboliek.

Hoe ga je te werk met je tarotkaarten? Onze #1 boekentip

Tot slot raden we dit uitstekende boek aan van Esther van Heerebeek. Zij heeft het begrijpelijke boek Tarot Voor Beginners geschreven en al jaren is dit voor Nederlanders de #1 handleiding om tarot te leren.

Bonustip: vriendelijk geprijsde videocursus tarotkaarten leggen

Naast bovenstaande decks raden we ook een praktische videocursus aan waarin je heel eenvoudig leert om tarotkaarten te leggen en te lezen. Hier vind je alle informatie.

Op jouw succes!