Wat zijn de beste orakelkaarten om te kopen? Het is handig om te weten welke kaarten-decks zeker de moeite waard zijn. Hier vind je de beste tarotkaarten, spirituele orakelkaarten, engelenkaarten en andere soort orakelkaarten om vrij goedkoop aan te schaffen bij Bol.com – voor beginners en gevorderden. Lees verder…

Wat voor kaarten raden we hier aan?

Er zijn veel verschillende soorten orakels die je kunt raadplegen: engelen, elementen, tarot, I Tjing, heiligen en zo zijn er nog veel meer bronnen van wijsheid.

Ook zijn er verschillende soorten kaartendecks. Bijvoorbeeld het speelkaarten-orakel, Moeder Aarde-kaarten, orakelkaarten van de liefde, het Rider Waite Smith tarot-deck, de Koppenhol-orakelkaarten, chakra-wijsheid orakelkaarten, lichtengelen hartenkaarten, sjamaan orakelkaarten, magische wegwijzers, Verlicht je geest orakelkaarten, Ganesha orakelkaarten, Rumi-kaarten, de kracht van de aarde orakel, engelen en kristallen orakelkaarten, de wijsheid van de oude orakels, het orakel van de lichtwerkers en de geheime boodschappen van dieren.

Snel overzicht: Deze orakelkaarten raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor algemene begeleidingVraag je gidsen orakelkaarten: Met deze set orakelkaarten kan men inschakelen om hulp van persoonlijke gidsen te vragen. Deze kaarten zijn er om bij te staan in huidige situaties en toekomstige gebeurtenissen. De set, bestaande uit 53 kaarten, is geïnspireerd op traditionele tarotkaarten. We vinden dit deck bijzonder handig voor wie op zoek is naar algemeen advies en begeleiding. >> Check laagste prijs
Beste voor specifiek levensdoelLevensdoel orakelkaarten: Deze kaarten, gecreëerd door Doreen Virtue, zijn ontworpen om inzicht te geven in je persoonlijke levensdoel. De set bevat 44 prachtig ontworpen kaarten en maakt communicatie met jouw beschermengel mogelijk. Het bijbehorende boekje zorgt voor de juiste aanpak en interpretatie. Wij waarderen vooral hoe specifiek en toegankelijk deze set is. >> Check laagste prijs
Beste voor lichtwerkersHet orakel van de lichtwerkers: Speciaal gemaakt voor lichtwerkers, biedt deze set een geweldig hulpmiddel voor oude zielen die anderen willen begeleiden in hun spirituele reis. Het begeleidende boekje draagt bij aan de ervaring, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die net beginnen aan hun lichtwerkpad. We vinden deze set bijzonder waardevol voor zijn specifieke doelgroep. >> Check laagste prijs

Orakelkaarten kopen: dit zijn de beste

Hieronder hebben wij uit al die verschillende soorten orakelkaarten een aantal goede aanraders op een rijtje gezet. Ben je benieuwd wat de toekomst jou brengt en wil je daarom orakelkaarten kopen? Voorspel de toekomst en krijg antwoord op belangrijke vragen met de top 10 van beste orakelkaarten.

1 Vraag je gidsen orakelkaarten

Met deze orakelkaarten kun je jouw gidsen inschakelen voor hulp. Gidsen bieden je een helpende hand om situaties die nu leven en gebeurtenissen in de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Het deck bestaat uit 53 kaarten die geïnspireerd zijn op tarotkaarten.

2 Levensdoel orakelkaarten

Deze kaarten van Doreen Virtue geven je inzicht in jouw levensdoel. Het deck van 44 mooi vormgegeven kaarten werkt op basis van communicatie met jouw beschermengel. Inclusief boekje voor een juiste werkwijze en interpretatie.

3 Het orakel van de lichtwerkers

Deze set is specifiek gemaakt voor lichtwerkers: oude zielen die op aarde mensen willen helpen bij hun spirituele groei. Samen met het begeleidende boekje vormt dit een uitstekende set voor beginnende lichtwerkers.

4 Wijsheid van het Orakel

Met de Wijsheid van het Orakel combineert Colette Baron-Reid verschillende voorspellingsmethodes. Met een legging kun je alle elementen van jouw levensreis voorspellen en antwoord geven op prangende vragen.

5 Lessen voor de ziel

Iedereen heeft doelen in het leven te verwezenlijken. De kaarten in deze set helpen je inzicht te geven in de lessen die jij te leren hebt. Door ernaar te handelen zal je een spirituele groei doormaken.

6 Orakelkaarten De helende kracht van universele liefde

Deze orakelkaarten spiegelen je gevoelens en gedachten waardoor je inzicht krijgt in je ware ik. Inclusief een boekje met een handleiding en de betekenis van de verschillende kaarten in het deck.

7 Engelendromen

Deze set van Doreen Virtue en Melissa Virtue helpt je de boodschappen die engelen doorgeven in je dromen te ontrafelen. Met het bijgeleverde boekje kun je de boodschap op een juiste wijze interpreteren.

8 Gaia Orakel

De Gaia orakelkaarten helpen je een antwoord te vinden op prangende vragen. Je maakt daarbij contact met een liefdevolle energie die je altijd in de richting van de liefde zal bewegen.

9 Aartsengelen orakel

Met de kaarten van Doreen Virtue kun je op een eenvoudige wijze communiceren met aartsengelen die je willen helpen met hun helende en motiverende boodschappen.

10 Aartsengel Michael Orakel

De 44 kaarten uit deze set van Doreen Virtue stellen je in staat om te communiceren met aartsengel Michael. Hij is een betrouwbare gids die meer over jou weet dan jijzelf.