Wellicht zoek je een goed boek over engelen. Goed dat je bij onze aanrader-lijst bent terechtgekomen. Want wat zijn nou echt interessante en praktisch beschrijvende boeken over wat je allemaal kunt met engelen? Lees verder voor de beste aanraders…

Lees de beste boeken over engelen

Wij hebben een aantal van de beste boeken over engelen speciaal voor jou op een rijtje gezet.

1. Vraag je gidsen – Sonia Choquette

Vraag je gidsen helpt je verbinding te maken met jouw spirituele supportsysteem. Sonia Choquette vertelt over manieren om contact te leggen met je gidsen en hen om hulp te vragen voor welk aspect van jouw leven dan ook. Haar werk behoort dan ook zeker tot een van de beste boeken over engelen en spiritualiteit.

2. Engelen op je pad – Cathelijne Filippo

Cathelijne Filippo leert je contact te leggen met je engelen, die altijd aanwezig zijn. Het boek staat vol interessante informatie, hulpmiddelen en tips voor spirituele groei. Het tweede deel van het boek gaat verder in op verschillende vormen van meditatie en bevat inspirerende, persoonlijke verhalen.

3. De wijsheid van engelen – Vanessa Lampert

Met engelenboek en 52 kaarten met hemelse boodschappen van liefde en vrede.

4. Engelen in mijn haar – Lorna Byrne

Engelen in mijn haar is het levensverhaal van Lorna Byrne, die al sinds jonge leeftijd veel meer ziet dan de gemiddelde mens. Ze vertelt over haar ervaringen met engelen en geesten en hoe dit haar leven niet altijd makkelijker heeft gemaakt. Een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

5. Gesprekken met engelen – Doreen Virtue

Motivational speaker Doreen Virtue schrijft in haar boek over de technieken en methoden die zij gebruikt om in tijden van crisis hulp te krijgen van de engelen. Het boek is enorm luchtig geschreven, waardoor je het zo weg leest.

6. De beschermengel – Paulo Coelho

In tegenstelling tot vele andere boeken in deze lijst, bevat dit boek geen tips of adviezen, maar slechts het levensverhaal van Paulo. Volg zijn spirituele reis van begin tot eind en laat je inspireren door zijn bijzondere ervaringen.

7. Aartsengel Rafaël – Nicolaas de Ridder

De “wonder” genezingen van Aarstengel Rafaël.

8. De dag waarop mijn ziel in opstand kwam – William Gijsen

Hoe je gebruik kunt maken van je ziel en contact kunt onderhouden met je gidsen.

9. Over engelen, goden en helden – Janny van der Molen

Janny van der Molen ging op zoek naar talloze verhalen uit allerlei verschillende religies en verzamelde ze in dit boek. In combinatie met de prachtige illustraties van Els van Egeraat is dit een absolute aanrader als je interesse hebt in de geschiedenis van spiritualiteit.

10. Helende engelen – Caroline Stern

Gebruik deze 50 orakelkaarten om contact te leggen met de helende engelen.