Wellicht zoek je een goed boek over engelen. Goed dat je bij onze aanrader-lijst bent terechtgekomen. Want wat zijn nou echt interessante en praktisch beschrijvende boeken over wat je allemaal kunt met engelen? Lees verder voor de beste aanraders…

Snel overzicht: Deze boeken over engelen raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste praktische gidsVraag je gidsen – Sonia Choquette: Dit boek helpt bij het opbouwen van een connectie met jouw spirituele gidsen. Sonia Choquette geeft praktische methoden om in contact te komen en assistentie te vragen in verschillende levenssituaties. Volgens ons is dit een must-read voor iedereen die wil begrijpen hoe ze kunnen communiceren met hun spirituele begeleiders. >> Check laagste prijs
Meest inspirerende verhalenEngelen op je pad – Cathelijne Filippo: Cathelijne Filippo laat ons de constante aanwezigheid van engelen zien en biedt een schat aan informatie, gereedschappen en spirituele groeitips. Het tweede deel is vooral inspirerend met persoonlijke verhalen en verschillende meditatievormen. We vinden dit boek bijzonder verrijkend voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en verbinding. >> Check laagste prijs
Beste persoonlijke ervaringEngelen in mijn haar – Lorna Byrne: Lorna’s verhaal neemt ons mee op een reis door haar leven waarin ze altijd meer heeft gezien dan de meesten van ons. Ze deelt haar unieke ervaringen met engelen en geesten, wat volgens ons een diepgaande kijk geeft op de spirituele wereld. Voor wie geïnteresseerd is in echte ervaringen, is dit boek een echte eye-opener. >> Check laagste prijs

Lees de beste boeken over engelen

Wij hebben een aantal van de beste boeken over engelen speciaal voor jou op een rijtje gezet.

1. Vraag je gidsen – Sonia Choquette

Vraag je gidsen helpt je verbinding te maken met jouw spirituele supportsysteem. Sonia Choquette vertelt over manieren om contact te leggen met je gidsen en hen om hulp te vragen voor welk aspect van jouw leven dan ook. Haar werk behoort dan ook zeker tot een van de beste boeken over engelen en spiritualiteit.

2. Engelen op je pad – Cathelijne Filippo

Cathelijne Filippo leert je contact te leggen met je engelen, die altijd aanwezig zijn. Het boek staat vol interessante informatie, hulpmiddelen en tips voor spirituele groei. Het tweede deel van het boek gaat verder in op verschillende vormen van meditatie en bevat inspirerende, persoonlijke verhalen.

3. De wijsheid van engelen – Vanessa Lampert

Met engelenboek en 52 kaarten met hemelse boodschappen van liefde en vrede.

4. Engelen in mijn haar – Lorna Byrne

Engelen in mijn haar is het levensverhaal van Lorna Byrne, die al sinds jonge leeftijd veel meer ziet dan de gemiddelde mens. Ze vertelt over haar ervaringen met engelen en geesten en hoe dit haar leven niet altijd makkelijker heeft gemaakt. Een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

5. Gesprekken met engelen – Doreen Virtue

Motivational speaker Doreen Virtue schrijft in haar boek over de technieken en methoden die zij gebruikt om in tijden van crisis hulp te krijgen van de engelen. Het boek is enorm luchtig geschreven, waardoor je het zo weg leest.

6. De beschermengel – Paulo Coelho

In tegenstelling tot vele andere boeken in deze lijst, bevat dit boek geen tips of adviezen, maar slechts het levensverhaal van Paulo. Volg zijn spirituele reis van begin tot eind en laat je inspireren door zijn bijzondere ervaringen.

7. Aartsengel Rafaël – Nicolaas de Ridder

De “wonder” genezingen van Aarstengel Rafaël.

8. De dag waarop mijn ziel in opstand kwam – William Gijsen

Hoe je gebruik kunt maken van je ziel en contact kunt onderhouden met je gidsen.

9. Over engelen, goden en helden – Janny van der Molen

Janny van der Molen ging op zoek naar talloze verhalen uit allerlei verschillende religies en verzamelde ze in dit boek. In combinatie met de prachtige illustraties van Els van Egeraat is dit een absolute aanrader als je interesse hebt in de geschiedenis van spiritualiteit.

10. Helende engelen – Caroline Stern

Gebruik deze 50 orakelkaarten om contact te leggen met de helende engelen.