Zoek je goede, inspirerende boeken om aan je mindset te werken? Bijvoorbeeld om je doelen makkelijker te halen, succesvol te worden, positiever te denken, jezelf terug te vinden, meer mentale rust te vinden, minder angst te voelen en gelukkiger te worden? Het is meestal wel een goed idee om je mindset te veranderen, dus lees verder voor de beste mindset-boeken voor succes – en die je laten nadenken.

Hier vind je de beste boeken over mindset

Op zoek naar de beste boeken over mindset? Zoek dan niet verder!

Master your mindset – Michael Pilarczyk

Dit boek (met als ondertitel Leef je mooiste leven) is een meesterwerk van presentator Michael Pilarczyk. Hij neemt je mee op reis met persoonlijke groei als einddoel. De combinatie van persoonlijke anekdotes en een prettige schrijfstijl zorgt ervoor dat dit absoluut een van de beste boeken over mindset is.

Mindset – Jackie C. Reardon en Hans Dekkers

Een mentale gids voor sport.

De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

Ben jij het ook zat om continu maar met van alles rekening te moeten houden? Mark Manson vertelt je op een grappige manier hoe je leert vaker voor jezelf te kiezen. Kom je angsten onder ogen en voel je zelfvertrouwen groeien. En daar komt nog bij dat alle informatie in het boek een wetenschappelijke basis heeft.

Mindgym, sportschool voor je geest – Wouter de Jong

In 12 weken meer focus, rust en energie.

Happy life 365 – Kelly Weekers

Life- en businesscoach Kelly Weekers laat op eenvoudige wijze zien hoe jij elke dag kunt genieten van een geluksgevoel door je mindset te veranderen. Het boek staat vol met tips, voorbeelden, grappige anekdotes en stappenplannen. Kortom, meer dan genoeg informatie om jou een paar stappen vooruit te helpen!

Herstel je hormonen in 10 stappen – Vivian Reijs

Veel vrouwen hebben, vaak zonder dat ze het weten, last van een schommelende hormoonbalans. Dit kan veel invloed hebben op je mentale en fysieke gezondheid. Voedingscoach en hormoontherapeut Vivian Reijs vertelt je in tien stappen hoe je jouw hormoonbalans onder controle krijgt en je leefstijl kunt verbeteren.

Mindset – Carol S. Dweck

Verander je manier van denken om je doelen te behalen.

Mindset gesprekskaarten – Tamara Luijer

Hoewel de meeste boeken in deze lijst bedoeld zijn op volwassenen, is dit een optie die zich volledig richt op kinderen van basisschoolleeftijd. De mindset gesprekskaarten helpen jou de kinderen meer te leren over de groeimindset, die hen leert beter om te gaan met kritiek, positiever in het leven te staan en zichzelf te ontwikkelen.

Reset je mindset – Daan Jensen

Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: “Wat gaat er goed?”

Eenvoudiger leven – Mark Verhees

Een boek over leven in een chaotische, drukke en altijd maar veranderende wereld. Mark Verhees helpt je te ontdekken hoe je de rust vindt en positieve energie creëert.

Think And Grow Rich

Dit boek bevat een aantal krachtige en inspirerende waargebeurde verhalen over doorzettingsvermogen, volharding en visie. Het kan soms wat taai zijn, maar het is een klassieker die je gelezen moet hebben.

The Power Of The Heart

De auteur – Baptist de Pape – gaf ons uit het niks zijn boek ‘The Power Of The Heart’, waarvoor hij extreem hard heeft gewerkt. Hij heeft namelijk een groot aantal vooraanstaande auteurs geïnterviewd over het volgen van je hart. Volg je je hart, dan is je mindset dik in orde. Dat is wat Baptist dan ook deed door zijn carrière als advocaat op te geven voor iets veel betekenisvollers.

De boeken van Byron Katie

Byron Katie was depressief. Zwaar depressief. Ze lag soms dagen op de grond zonder dat ze zichzelf kon optillen om bijvoorbeeld naar de badkamer te gaan. Hoe lang duurde het haar om te genezen? Een klein momentje maar, waarin het voelde alsof ze door een engel opgetild werd. Hoe kwam dat? Haar mindset veranderde gewoon: ze kreeg totale vrede met alles wat er zou gebeuren. Hoe deze vrede toegepast kan worden in de praktijk, vertelt ze in al haar boeken.

Gerelateerd: lees verder...