Wat zijn de beste boeken over positiviteit en positief denken? Er gaat veel kracht uit van positief denken – het kan je leven veranderen – dus het is zeker de moeite waard om je erin te verdiepen. In deze lijst met aanraders vind je inspirerende boeken over het ontwikkelen van een positieve mindset, zodat je alles kunt leren over de kracht van positief denken. Lees verder…

Snel overzicht: Deze boeken over positiviteit & positief denken raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor praktische toepassingNLP Praktijk Doe-Boek: We zijn onder de indruk van de hands-on benadering van dit boek. Het leert je niet alleen positief te denken, maar ook daadwerkelijk positieve acties te ondernemen. Hierdoor krijg je handvatten aangereikt om een positievere mindset te creëren in je dagelijks leven. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor leefstijlveranderingPositieve leefstijlverandering: We waarderen de professionele inzichten die dit boek biedt over leefstijl en gedragsverandering. Een must-read voor iedereen die zijn of haar leefstijl wil verbeteren en op zoek is naar duurzame verandering. >> Check laagste prijs
Beste compacte inspiratiebronHet kleine boekje over positiviteit: Dit compacte boek van Lucy Lane zit boordevol positieve vibes. We houden van de korte, inspirerende quotes en tips die een directe boost geven aan je dag. Perfect voor die momenten dat je even een oppepper nodig hebt. >> Check laagste prijs

Ontdek hier de top 12 beste boeken over positiviteit en positief denken

Als jij wel wat advies kan gebruiken over hoe je positiever in het leven kunt staan, is deze lijst van de beste boeken over positiviteit en positief denken misschien iets voor jou.

1. Positief denken in de praktijk? Kies het NLP Praktijk Doe-Boek – Rubin Alaie

Hoe word je positief? Hoe denk je positief? Het heeft eigenlijk niks te maken met denken, maar met daadwerkelijk de mooiste plaatjes maken in je hoofd en met positieve dingen zeggen en doen. Actie dus! Daar word je positief van! Laat dat nou net zijn waar NLP om draait – en dit NLP-boek is daar wat ons betreft de allerbeste keuze in.

Bestel dit leuke boek hier voor slechts 19,- (tip: veel goedkoper dan op Bol) >>

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

2. Positieve leefstijlverandering – Ingrid Steenhuis

Wat elke professional moet weten over leefstijl en gedragsverandering.

3. Het kleine boekje over positiviteit – Lucy Lane

Dit simpele boekje van Lucy Lane staat vol handige tips en inspirerende quotes die jou helpen een positievere kijk op het leven te hebben. Dankzij de luchtige opzet leest het makkelijk weg, zodat je er echt van kunt genieten.

4. Laat je licht stralen – Doreen Virtue

Omring jezelf met positiviteit en laat alle drama los.

5. Positief denken – N. Hill

N. Hill toont in dit boek de kracht van positief denken. Dit boek helpt je de manier waarop je in het leven staat te veranderen, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat je makkelijker jouw doelen bereikt en uitdagingen omzet in kansen.

6. De kracht van positief denken – N. Vincent Peale

Een inspirerende gids om de dagelijkse problemen te overwinnen.

7. Patronen doorbreken – Hannie van Genderen

Hannie van Genderen heeft zich tot doel gesteld mensen te helpen hun negatieve gedragspatronen te doorbreken. Dit doet ze door op zoek te gaan naar de oorsprong van deze patronen, om ze vervolgens om te zetten in iets positiefs.

8. Handboek positieve psychologie – Ernst Bohlmeijer

Dit handboek geeft een overzicht van alles wat je moet weten over positieve psychologie. Ondanks het feit dat het boek met name geschikt is voor opleidingsdoeleinden, kan het ook erg fijn leesvoer zijn voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.

9. Leef gelukkig zonder zorgen – Dale Carnegie

Dale Carnegie bespreekt in dit boek talloze manieren om je zorgen om te zetten in geluk. Ondanks het feit dat het boek al tientallen jaren geleden is uitgebracht, is het nog steeds zeer actueel. Dat komt doordat Carnegie geen specifieke situaties bespreekt, maar je helpt door middel van algemene adviezen en tips voor een gelukkiger leven.

10. De kracht in jezelf – Joseph Murphy en Gerard Grasman

In dit boek vind je praktische tips die jou helpen je onderbewustzijn te sturen richting een positievere denkwijze.

11. The power of positive thinking – Dr. Norman Vincent Peale

Dit is een erg populair boek over positief denken – met meer dan 10 miljoen wereldwijd verkochte exemplaren. Aanrader!

12. Vóór positiviteit – Mark Verhees

In zijn boek laat Mark Verhees zien dat positiviteit een keuze is. Hij vertelt over zijn ontdekkingstocht en inspireert hiermee talloze lezers. Dit boek hoort dan ook zeker thuis op onze lijst van beste boeken over positiviteit en positief denken.