Wat zijn de beste boeken over lichaamstaal en non-verbale communicatie? Op deze pagina vind je onze beste aanraders over dit onderwerp, zodat je voortaan moeiteloos mensen kunt lezen. Lees verder…

Profiteer van een overzicht van de beste boeken over lichaamstaal

Voor iedereen die meer te weten wilt komen over lichaamstaal en alles wat daarmee te maken heeft, hebben wij een lijst opgesteld van de beste boeken over lichaamstaal.

1. Bodylanguage – Joe Navarro

Joe Navarro is een FBI-agent die zich heeft gespecialiseerd in de non-verbale communicatie. In dit boek geeft hij talloze voorbeelden en adviezen die jou kunnen leren de lichaamstaal van de mensen om je heen beter te leren lezen. Bodylanguage mag dan ook zeker niet ontbreken op de lijst van beste boeken over lichaamstaal.

2. De geheimen van non-verbale communicatie – Marc Salem

Weten wat anderen denken.

3. Lichaamstaal – Frank van Marwijk

Alles wat je moet weten om mensen beter te begrijpen en te beïnvloeden.

4. Manipulatie en lichaamstaal – Max Krone

In dit boek onthult Max Krone de psychologische principes achter manipulatie en lichaamstaal. Hoe werkt het nu eigenlijk echt en hoe zorg je ervoor dat je zelf niet het slachtoffer wordt van deze technieken? Dat lees je allemaal in Manipulatie en lichaamstaal.

5. Lichaamstaal – Tom van Engelen

Deze bijzondere roman van Tom van Engelen won in 2013 de Brave New Books-prijs. En dat is ook niet zo gek! Lichaamstaal is een boek vol spanning, passie en interessante personages. Zeker het lezen waard.

6. Lichaamstaal voor dummies – Elizabeth Kuhnke

In dit boek uit de Voor dummies-reeks vertelt Elizabeth Kuhnke alles wat je moet weten over lichaamstaal. Hoe je leert te begrijpen wat mensen nu eigenlijk echt bedoelen en hoe je zelf een positieve indruk achterlaat door middel van een bepaalde houding.

7. Het NLP Doe-Boek – Rubin Alaie

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

Dit vinden we een van de beste boeken rondom lichaamstaal omdat er flink wat doe-techniekjes in dit boek zitten waarbij je je lichaam inzet om een positievere energie te hebben en veranderingen teweeg te brengen. Je gaat namelijk met 129+ NLP-slimmigheidjes aan de slag met communicatie – waaronder non-verbale communicatie. Absolute aanrader rondom lichaamstaal!
Bestel dit werkboek hier >>

8. Lichaamstaal lezen – Isabelle van de Nadort

Isabelle van de Nadort bespreekt de oorsprong van de non-verbale communicatie en manieren waarop je die kunt inzetten om te krijgen wat je wilt.

9. Je bent sprekend je lichaam – Ed Nissink

Lichaamstaal herkennen en interpreteren.

10. Hondentaal is lichaamstaal – Martin Gaus

Hoewel de bovengenoemde boeken voornamelijk ingaan op de menselijke lichaamstaal, kan je ook bij dieren goed aflezen hoe zij zich voelen. Martin Gaus bespreekt de lichaamstaal van honden en hoe je kunt leren die juist te interpreteren. Dit boek is dan ook zeer geschikt voor iedereen die zijn hond beter wilt leren begrijpen.

Bonustip: Lichaamstaal op het werk – Barbara Pease

Ook op het werk kan een beetje kennis over lichaamstaal zeer goed van pas komen. Barbara Pease laat zien dat de juiste houding kan helpen bij het netwerken, presenteren en solliciteren. Ideaal dus voor iedereen die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière.