Wie is de auteur Rubin Alaie precies? Wat is zijn achtergrond, wat doet hij allemaal en wat kun je bij hem aanschaffen? Wij vertellen het je in dit artikel.

Zijn achtergrond en opleidingen

Rubin Alaie heeft een bachelor in het communicatie-vak (BBA) en is een internationaal opgeleide trainer, onder andere in Amerika door de oorspronkelijke ontwikkelaars van NLP, zoals Tad James en John Grinder. De focus van zijn werkzaamheden liggen bij het toepassen van NLP in het dagelijks leven. Dat doet hij sinds 2014 via zijn trainingsbedrijf: Hetnlpcollege.nl.

Daarnaast ondersteunt hij coaches door NLP te helpen toepassen bij het stellen van hun zakelijke doelen. Dit doet hij onder de naam: Bedrijvenconsultant.nl.

Zijn boeken, trainingen en producten

Door de jaren heen heeft Rubin Alaie een aantal bekende boeken en trainingen gemaakt. Deze staan bekend om hun praktische invalshoek. Zo is er het NLP Doe-Boek, de NLP Doe-Cursus, Effectief Beïnvloeden Met NLP en Het NLP Audiopakket. Al zijn materiaal is in totaal op het moment van schrijven meer dan 20.000 keer bij klanten in handen beland.

Ervaringen van deelnemers en lezers

Onder de klanten van Rubin Alaie vinden we regelmatig enthousiaste deelnemers. Negatieve ervaringen zijn we nergens tegengekomen en ook Rubin zelf zegt deze nooit ontvangen te hebben. Zijn lezers en deelnemers zijn dan ook vaak erg verrast en positief over de boeken en trainingen van Rubin.

Hoe kun je beginnen met de producten van Rubin Alaie?

Via deze pagina vind je een overzicht met al het materiaal van Rubin.