Wat zijn de beste inspiratiekaarten, reflectiekaarten en deugdenkaarten om te kopen? Wij zochten uit wat de beste inspirerende kaartensets zijn voor persoonlijk gebruik, in het onderwijs, in coaching of op het werk.

Inspiratie-, reflectie- & deugdenkaarten: deze moet je kopen

Trek een kaart uit onze top 10 en laat je verrassen door de boodschap.

1 De NLP Doe-Kaarten: 100 praktische acties die je direct kunt doen voor inspiratie

nlp doe kaarten

Dit is een prachtig, extra groot kaartspel met 100 kaarten van groot formaat. Iedere kaart is prachtig geïllustreerd en nodigt je uit om meteen in de actie te schieten met een leuke kleine handeling, gedachte of uitspraak. We raden deze set aan omdat het niet 100 kant-en-klare inspiratie-zinnetjes zijn, maar omdat het je op ongelooflijk simpele wijze uitnodigt om zelf een inspiratie-spreuk te genereren. Super gaaf, dus een absolute aanrader. Deze leuke kaartenset is hier verkrijgbaar >>

2 Omdenken: het kaartspel

Het kaartspel laat je situaties omdenken waardoor je tot een oplossing komt op een originele, verrassende en positieve wijze. Kaarten zonder een spirituele onderlaag die toch zorgen voor de nodige reflectie.

3 Reflectiekaarten: 100 deugden om je te inspireren

Een set van 100 kaarten met deugden. Laat je inspireren door de kaart die je trekt. Is de deugd op jou van toepassing? Zou je de deugd willen ontwikkelen?

4 Ultieme inzichtkaarten

Trek een kaart en ontdek een ultiem inzicht over jouw eigen karakter of gedrag. Herken je de tekst op de kaart? Kun je het toepassen op je eigen leven? Je kunt pas iets veranderen als je voldoende inzicht hebt.

5 Psychologische inzichtkaarten

Toeval bestaat niet, daarom trek je altijd een kaart die aansluit op jouw persoonlijke situatie. De kaart die je trekt zet je onbewust in beweging om obstakels te overwinnen. Dit leidt ertoe dat je het optimale uit jezelf en uit je leven zult halen.

6 Spirituele inzichtkaarten

De spirituele inzichtkaarten bieden je precies wat je op dit moment nodig hebt. Dit kan inzicht zijn in de oorsprong van een probleem, maar ook troost of inspiratie. De kaart die je trekt is altijd op jou persoonlijk van toepassing.

7 Mindfulnessbox

Een veelzijdige box waar de kaartjes een onderdeel van vormen. Begin iedere dag met een inspiratiekaartje en gebruik dit als leidraad voor de dag die komen gaat. Een onmisbare box voor een ieder die een mindful leven nastreeft.

8 Deltas de helende kracht van engelen orakelkaarten

Trek een kaart en ontdek wat de engelen je willen zeggen. Deze set bestaat uit kaarten met helende boodschappen. De betekenis van de kaart wordt uitgelegd in het bijgeleverde boekje.

9 Sleutels tot geluk

Trek twee kaarten en ontdek hun sleutelbetekenis in het bijgeleverde boekje. De wijsheidsmethode van Gijsen heeft al veel mensen geleerd hoe zij het doel waar zij naar streven kunnen bereiken.

10 Non-dualiteitskaarten

Ontwikkel een nieuwe kijk op je ego zodat je een energiebron aan kunt boren om de problemen die je ervaart in je leven op te lossen. Overwin angsten en twijfels die je tegenhouden in je ontwikkeling.

Bonustips

Zeemeerminnen- en dolfijnenkaarten

Deze prachtig vormgegeven kaarten met zeemeerminnen en dolfijnen zorgen direct voor een positief gevoel. Daarnaast verschaffen ze heldere boodschappen waarmee jij jouw dromen kunt verwezenlijken.

Reflectiekaarten van Popov

Het deugdenspel

Zo mooi anders: een prentenboek als reflectie

Op jouw succes!