Hier koop je de beste e-books met korting

Het aanbod e-books is enorm, waarbij sommige in abonnementsvorm worden aangeboden, maar het overgrote gedeelte kun je zelf aanschaffen. Het loont dan ook zeker om voor je overgaat tot koop, het internet rond te kijken of je favoriete titel niet toevallig ergens met korting wordt aangeboden. Want het zijn zeker niet alleen maar oude titels of relatief onbekende auteurs die in de aanbieding gaan. Veel sites hebben dag- of weekdeals of kortingen binnen bepaalde thema’s.

De weekend- en dinsdagdeal van ebook.nl

Op de website ebook.nl vindt je naast een heel groot aanbod Nederlandstalige e-books in diverse categorieën een aparte sectie met acties en promoties. Kortingen kunnen hier wel oplopen tot 64%. Het aanbod e-books met korting is enorm groot met ruim zevenhonderd titels die afgeprijsd zijn. Ook is elk weekend een ander boek beschikbaar als weekenddeal, evenals het boek dat wordt aangeboden als ‘Dinsdagdeal’. Het boek van de maand, dat wordt gekozen door het boekenpanel van Mezza Magazine van het AD en de regionale dagbladen, is tijdelijk ook goedkoper verkrijgbaar. Voor het bestellen van e-books bij ebook.nl dien je een account aan te maken.

E-books stapelen voor korting bij Boeken.com

Op de website Boeken.com kun je kiezen uit twee manieren om e-books met kortingen aan te schaffen. Allereerst heeft de website een sectie met meer dan vijfduizend e-books die voor minder dan € 5,00 per stuk verkocht worden. Daarnaast kun je e-books stapelen voor korting. Wanneer je minimaal drie e-books uit dit speciale aanbod van meer dan twaalfduizend boeken koopt, krijg je bij het afrekenen 10% korting. Je vindt hier zeker ook heel recente uitgaven.

E-bookacties bij Bol.com

Met een keuze uit ruim twee miljoen e-books, kun je zeggen dat Bol.com een enorm groot aanbod heeft. Om de beste aanbiedingen en kortingen te vinden, maak je gebruik van het menu in de linkerkolom. Daar kun je namelijk buiten kiezen voor een categorie etc. ook het kortingspercentage aanvinken. Met minimaal 10% tot 70% korting, ruim 60.000 e-books zijn te verkrijgen met een korting van 10% en bijna 2.000 met 70%.

Speciale aanbiedingen op Libris.nl

Libris.nl heeft op de homepage van de sectie e-books een groot aanbod van speciale selecties die met korting verkrijgbaar zijn, evenals losse boeken die in de spotlight worden gezet. Zo tref je er het e-book van de week dat soms wel voor minder dan 50% van de oorspronkelijke prijs te koop is. Ook worden themaweken, verjaardagen van uitgeverijen en andere jubilea aangegrepen om mooie kortingen weg te geven.

Kortingen tot 60% op Bookspot

Bijna vierhonderd e-books met korting om uit te kiezen vind je op Bookspot.nl. Verder hebben ze een wekelijkse deal waarbij er elke keer een andere roman tijdelijk goedkoper verkrijgbaar is. Ook wordt er regelmatig een auteur gekozen met korting op al zijn of haar titels. In de sectie ‘uitgelicht’ wordt er steeds een ander thema belicht met aantrekkelijke prijzen voor de e-books.

E-books aanbiedingen bij Boekenwereld

De verzamelde uitgevers op Boekenwereld.com hebben een mooie aparte sectie met al hun aanbiedingen overzichtelijk bijeen. Van biografieën tot kookboeken en van kinderverhalen tot historische romans.

Kindle edities met korting via Amazon

Op Amazon.nl kun je e-books aanschaffen die te lezen zijn op een zogeheten Kindle reader. De digitale boeken worden dan ook aangeboden onder de naam ‘kindle editions’ in plaats van e-books. Maandelijks wordt er een overzicht gepresenteerd van Nederlandse kindle boekedities met minstens 50% korting, de zogeheten kindle-deals. De maandelijkse selectie van Engelstalige titels zijn verkrijgbaar vanaf € 0,99 per stuk.

Maandelijkse kortingen bij Bookchoice.com

Tientallen e-books zijn elke maand met korting te kopen bij Bookchoice.com. Het totale  aanbiedingsaanbod wijzigt na een maand weer zodat je weer nieuwe titels kunt ontdekken. De afprijzingen lopen soms wel op tot meer dan 50% per e-book. Om boeken aan te kunnen schaffen, dien je een abonnement voor een maand, kwartaal of jaar aan te gaan.