Wat zijn de beste boeken over de kracht van zelfliefde? In dit overzicht vind je onze beste aanraders over zelfliefde, zodat je een fijn en zinvol boek kunt vinden over liefde voor jezelf en houden van jezelf. De boeken uit deze lijst bevatten praktisch advies, oefeningen en meditaties. Lees dus verder voor goede self love-boeken…

Snel overzicht: Deze boeken over zelfliefde raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor transformatieHou van jezelf – S. Standenat: Dit boek inspireert je echt om de innerlijke kracht te vinden om je eigen leven te veranderen. De auteur S. Standenat laat zien dat jij de enige bent die je eigen pijn kan wegnemen. Dit boek over zelfliefde is volgens ons een echte aanrader voor iedereen die een verandering in zijn leven wil bewerkstelligen. >> Check laagste prijs
Beste persoonlijke reisIk hou van mij – Annemarie Postma: Annemarie Postma vertelt haar persoonlijke reis nadat ze op 11-jarige leeftijd in een rolstoel belandde. Ondanks deze uitdaging heeft ze diverse doelen in haar leven bereikt. Wij waarderen hoe ze haar verhaal deelt, en denken dat velen zich kunnen identificeren en inspiratie kunnen putten uit haar levensverhaal. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor meditatieZitten in Zijn – Hans Knibbe: Hans Knibbe introduceert een unieke nieuwe methode gericht op het aanwakkeren van zelfliefde. Wij vinden dit boek met name interessant vanwege de combinatie van zelfliefde en meditatie. Het is een bijzondere kijk op hoe meditatie kan bijdragen aan zelfliefde en zelfacceptatie. >> Check laagste prijs

Het beste e-boek over zelfliefde

Laten we beginnen met de beste aanrader over zelfliefde in e-boekvorm. Het voordeel van e-boeken is dat je niet op de post hoeft te wachten en dat het wat goedkoper is. Het beste e-boek is in onze beleving de titel: “Zelfliefde Doe-Boek: Hét Werkboek Voor Zelfcompassie, Zelfacceptatie & Zelfzorg – Simpel Leren Van Jezelf Houden En Voor Jezelf Zorgen – Alle Tips In 1 Boek”. Dit boek vinden we namelijk het meest praktisch, terwijl het ook nog eens prachtige quotes over zelfliefde bevat. Bekijk hem hier >>

Bekijk ons overzicht van de beste boeken over zelfliefde

Wij hebben een overzichtelijke lijst opgesteld van de beste, Nederlandstalige boeken over zelfliefde.

1. Hou van jezelf – S. Standenat

Hou van jezelf is hét boek over zelfliefde. S. Standenat moedigt je aan om de kracht te voelen om je eigen leven te veranderen. Jij bent de enige die de pijn die je voelt kan wegnemen en zolang je je dat realiseert, ben je op de goede weg. Deze handleiding voor zelfliefde is enorm populair en hoort dan ook zeker thuis op deze lijst van beste boeken over zelfliefde.

2. Ik hou van mij – Annemarie Postma

Dit boek van Annemarie Postma gaat op een heldere en intense manier in op het belang van zelfcompassie. Ze belandde zelf op 11-jarige leeftijd in een rolstoel en heeft hier lange tijd moeite mee gehad. Desondanks bereikte ze het ene na het andere doel in haar leven en hier schrijft ze haar verhaal.

3. Gezonde zelfliefde & Zitten in zijn – Hans Knibbe

Met als ondertitel: ‘Waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen.’ We raden dit boek aan omdat de auteur – Hans Knibbe – een bijzondere nieuwe methode heeft ontwikkeld die er specifiek op gericht is om je zelfliefde aan te wakkeren.

Ook het nieuwste boek van dezelfde auteur is een aanrader omdat het over het ultieme middel voor zelfliefde gaat: ‘Zitten in Zijn – De kunst van meditatie’.

4. (Ik) Hou Van Mij & Kies Voor Je Geluk – Ineke van Lint

Geluk is een keuze. Dat is wat Ineke van Lint met haar boeken probeert over te brengen. Ze ziet geluk als een huis dat je moet bouwen, met vier muren: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Wij raden deze geweldige zelfliefde-toppers van Ineke van Lint sterk aan.

5. De kracht van zelfliefde – Shanti Schiks

Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden.

6. Leren houden van jezelf – Stefanie-Carla Schafer

Tips en technieken om minder streng voor jezelf te zijn.

7. Happy life 365 – Kelly Weekers

In dit boek onthult Kelly Weekers simpele stappen die jij kunt zetten om je dagelijkse geluksgevoel te vergroten. Ze gaat in op alle aspecten van het leven en inspireert hiermee haar lezers om het heft in eigen handen te nemen.

8. Patronen doorbreken – Hannie van Genderen

Zelfliefde begint in je hoofd en negatieve denkpatronen kunnen hier enorm aan in de weg staan. Maar het doorbreken van die patronen is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Hannie van Genderen helpt je hierbij. In haar boek Patronen doorbreken bespreekt ze hoe je de negatieve gevoelens kunt herkennen en veranderen.

9. Self love talk – Merel Teunis

Een no-nonsense handbook voor meer zelfliefde.

10. De sleutel tot zelfliefde – Sylvie van der Voort

In De sleutel tot zelfliefde gaat Sylvie van der Voort in op de leer van de non-dualiteit. Aan de hand van praktische oefeningen en overzichtelijke informatie neemt ze de lezer mee op een spirituele reis, die eindigt waar jij wilt. Dit is een prachtig en uitstekend geschreven boek over zelfliefde. In onze beleving een aanrader die je gelezen moet hebben.

Bonustip: Het NLP Doe-Boek – Rubin Alaie

Tot slot konden we dit positieve, simpele boek met 129+ liefdevolle communicatie-tweaks niet ongenoemd laten. Haal dit boek in huis en verspreid wat meer liefde aan jezelf en aan anderen.

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

Bestel dit leuke boek hier voor slechts 19,- (tip: veel goedkoper dan op Bol) >>