Wat zijn de beste boeken die je kunt lezen om meer te leren over daten, versieren en flirten? In deze boekenlijst komen zowel klassiekers als moderne aanraders voorbij. Lees verder…

Ontdek de beste flirt-boeken over daten en versieren

Met deze lijst van de beste flirt-boeken over daten en versieren leer je precies wat je moet doen om nooit meer een blauwtje te lopen.

MasterFlirt – Tijn van Ewijk

Tijn van Ewijk heeft de principes van de evolutietheorie vertaald in een foolproof handboek voor flirten. Door te kijken naar wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden, leert hij mannen hoe ze elke vrouw kunnen verleiden. Het is dan ook niet voor niks dat dit MasterFlirt op de lijst van beste flirt-boeken over daten en versieren staat.

24 wetten van het verleiden – Robert Greene

Dit boek gaat uitgebreid in op de 24 wetten van het verleiden. Volgens Robert Greene kan iedereen ze onder de knie krijgen; verleiding is nu eenmaal een psychologische kwestie.

Alles weten over online daten – RPBlog

Auteur RPBlog vertelt in deze bundel van blogs zijn persoonlijke ervaringen met online daten. Dit boek wordt geleverd met twee beginnersgidsen voor online daten, één voor mannen en één voor vrouwen.

Liefdesbang – Hannah Cuppen

Therapeut Hannah Cuppen gaat in dit boek in op manieren om jou te helpen bij het overwinnen van bindings- of verlatingsangst bij jou of bij een ander.

Hoe legaal te flirten? – Liesbet Stevens

Een gids voor vrouwen en mannen over seksueel geweld en #metoo.

Heb je nou al een vriend? – Marie Lotte Hagen

Ondanks het feit dat alle bovenstaande boeken juist gericht zijn op het vinden van een partner, kan het natuurlijk ook zijn dat je zin hebt in een boek dat hier juist een beetje mee spot. Marie Lotte Hagen heeft 50 dingen op een rijtje gezet waar vrouwen op een dagelijkse basis mee moeten dealen.

Geheim van aantrekkingskracht – Daan de Ram

Hoe doodgewone mannen een jaloersmakend leven vol vrouwen krijgen door eerlijker te zijn dan ooit.

Manslut – Tim Veninga

Een enkeltje naar een ongelukkig leven vol vrouwen, seks en bewondering.

Afrader: Het spel – Neil Strauss

Neil Strauss deed onderzoek naar hoe versieren nu eigenlijk in zijn werk gaat. Hij volgde talloze mannen die vrijwel iedere vrouw voor zich kunnen winnen en schrijft zijn analyses op in de vorm van herkenbare anekdotes. Met behulp van zijn mentor, Mystery, leerde hij zelf de kunst van het versieren onder de knie te krijgen. Het resultaat is zijn alter ego Style.

Dit boek was ooit een absolute aanrader voor iedereen die wilt leren hoe je beter kunt versieren of juist nieuwsgierig is naar manieren om door alle praatjes en charmante acties heen te kijken. Tegenwoordig is het absoluut niet meer de moeite waard omdat de technieken veel te doorzichtig en gescript zijn.

Bonustips: de beste cursussen over versieren (voor mannen en vrouwen)

Naast bovenstaande boeken-aanraders, is het erg zinvol om eens een online videocursus over flirten, daten en versieren te volgen. De beste aanraders hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Om te beginnen raden we deze uitstekende videocursus aan voor vrouwen om mannen beter te begrijpen tijdens het daten.

Voor de mannen hebben we onderstaande gedegen en bewezen aanraders om beter vrouwen te kunnen versieren:

Op jouw succes!