Wat zijn de beste boeken over crypto, de blockchain en traden met crypto? In deze lijst met aanraders vind je zowel goede boeken voor beginners als voor gevorderden. Lees verder en vind de beste cryptocurrency-boeken die in Nederland te krijgen zijn…

Beste crypto (trading) boeken

Blockchain en cryptocurrency hebben de financiële markt op zijn kop gezet. Het begon met de bitcoin en ondertussen zijn we al vele ontwikkelingen verder. We kunnen slechts vermoeden welke invloed deze baanbrekende technologie zal hebben op de toekomst.

Als jij meer wilt weten over crypto en de blockchain technologie in wilt leren zetten voor je eigen succes, dan kun je het beste beginnen met het verschaffen technologisch inzicht. Wij geven je de top 7 van de beste crypto boeken.

Snel overzicht: Deze Crypto (Trading) Boeken raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste algehele inzichtBlockchain: Blueprint for a new economy – Melanie Swan: Melanie Swan biedt in dit boek een heldere uiteenzetting over wat blockchain is en hoe het de financiële markt beïnvloedt. We waarderen vooral haar benadering dat blockchain veel verder gaat dan alleen cryptomunten. >> Check laagste prijs
Meest toegankelijke uitlegBlockchain revolution – Don en Alex Tapscott: Op zoek naar een duidelijke en begrijpelijke uitleg over blockchain? Dan is dit boek van de Tapscotts een uitstekende keuze. We vinden het een ideaal boek voor beginners die meer willen weten over hoe blockchain geld, zaken en de wereld verandert. >> Check laagste prijs
Beste historische verzamelingThe Book of Satoshi – Phil Champagne: Dit boek is een fascinerende verzameling van teksten van Satoshi Nakamoto, de mysterieuze ontwerper van blockchain. We vinden het bijzonder omdat het diepgaande inzichten biedt in de ontwikkeling van blockchain vanuit het perspectief van Nakamoto zelf. >> Check laagste prijs

De #1 gratis aanrader: Handleiding Geld Verdienen Met Bitcoin & Ethereum

We beginnen deze aanraderlijst met de beste gratis handleiding over de Crypto-grootheden: Bitcoin en Ethereum. Dit is een praktisch handleidingen-pakket inclusief online training. Volledig gratis aangeboden door de bekendste beleg-expert van Nederland: Harm van Wijk. In onze beleving een absolute aanrader voor iedereen die iets wil leren over crypto. Hier vind je deze gratis handleiding.

De top 10 crypto-boeken

Laten we naar de top 10 kijken:

1 Blockchain: Blueprint for a new economy – Melanie Swan

Welke gevolgen heeft blockchain voor de huidige financiële markt? Swan zet in heldere taal uiteen wat blockchain precies is en welke invloed deze gedecentraliseerde technologie heeft op verschillende facetten van de economie. Zo bewijst ze dat blockchain veel meer inhoudt dan handelen in cryptomunten alleen. Er gaat een wereld voor je open.

2 Down the rabbit hole – Tim Lea

Dit boek is verboden op Bol.com. Hier vind je het boek op Amazon.

Subtitel: Discover the power of the blockchain. Ontdek niet alleen hoe blockchain werkt, maar ook hoe je deze technologie in kunt zetten voor het succes van jouw eigen onderneming. Een toegankelijk boek voor ondernemers die zich willen verdiepen in de kracht van blockchain technologie.

3 Blockchain revolution – Don en Alex Tapscott

De subtitel luidt: How the technology behind bitcoin is changing money, business and the world. Een goed boek voor wie op zoek is naar een toegankelijke uitleg van blockchain en de invloed van deze technologie op de financiële markt en talrijke andere facetten van onze huidige leefwereld.

4 The Book of Satoshi – Phil Champagne

Een verzameling van teksten van de ontwerper van blockchain: Satoshi Nakamoto. De echte identiteit van Satoshi Nakamoto – die enkel onder dit pseudoniem bekend is – blijft een raadsel. Bevat onder andere een uitgebreide tekst waarin de ontwikkeling van blockchain uit de doeken wordt gedaan.

5 The complete guide to understanding blockchain – Miles Price

In dit boek onderzoekt Price de invloed van blockchain op de manier waarop wij in de toekomst informatie zullen delen. Hij voorspelt onder andere de ontwikkeling van cryptomunten door globale overheden. Het bevat ook een zeer toegankelijke uitleg van de blockchain technologie.

6 The science of the blockchain – Roger Wattenhofer

Een boek voor gevorderden dat dieper ingaat op blockchain inclusief diverse algoritmes en protocollen.

7 The business blockchain – William Mougayar

Subtitel: Promise, practice, and application of the next internet technology hardcover. Mougayar omschrijft de invloed van blockchain op de traditionele wijze van ondernemen. Een mustread voor beginnende ondernemers die willen profiteren van blockchain en geld willen verdienen met cryptocurrency.

8 De bitcoin bijbel

Wij vonden dit boek een must als je het fijne wilt weten over bitcoin en alles wat ermee te maken heeft.

9 De bitcoin bijbel voor beginners

Drie jaar naar de Bitcoinbijbel besloten kundige auteurs om ook een beginnersvariant te maken. Dit boek beviel ons erg goed en was erg begrijpelijk.

10 Cryptocurrency cursus (tip: gratis)

Ook cryptocurrency-cursussen kunnen erg zinvol zijn. Kijk eens bij onderstaande aanraders om je via een cursus beter te verdiepen in crypto.

Wie wil er nu niet veel geld verdienen met Bitcoins of andere crypto valuta. Maar hoe pak je dat aan als je er geen verstand van hebt? Door het volgen van de online Crypto Masterclass leer je in korte tijd alles wat er te weten valt over Bitcoins en andere Crypto valuta. Twee deskundigen met ruim 8 jaar ervaring vertellen alles over de kansen en risico’s van deze beleggingen.

>> De Crypto Masterclass is een aanrader voor als je even een gedegen gratis training wilt volgen over Crypto en je kennis hierover wilt vergroten met essentiële inzichten. De Crypto Masterclass is een gratis training waarin jij je eerste crypto koopt, een strategie ontwikkelt, cryptocurrency’s leert begrijpen en leert hoe je de beste crypto aanwijst.

Er zijn 50 plekken beschikbaar en je krijgt 3 gratis e-boeken als je je inschrijft. De trainers, Derek en Patrick, hebben meer dan 8 jaar ervaring met het succesvol handelen in Bitcoin. In deze Masterclass delen ze hun ervaring en kennis.

Op jouw succes!