Wat zijn de beste boeken over rijk worden en (veel) geld verdienen? In deze boekenlijst vind je onze beste aanraders voor mensen die misschien wel (multi)miljonair willen worden. Lees verder…

Snel overzicht: Deze Quarterlife Crisis Boeken raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste mindset voor rijkdomThink and grow rich – Napoleon Hill: Dit boek legt de nadruk op het belang van een bepaalde mindset om welvaart te bereiken. Het introduceert principes uit de law of attraction. Wij vinden het een krachtig boek dat rijkdom op een unieke manier benadert. >> Check laagste prijs
Beste voor beleggingsstrategieDe rijkste man van Babylon – George S. Clason: Clason’s klassieker is een inspiratiebron voor velen die de beurs willen betreden. Met eenvoudige, maar belangrijke regels kan iedereen een succesvolle belegger worden. We zijn onder de indruk van de tijdloze wijsheid die in dit boek wordt gepresenteerd. >> Check laagste prijs
Beste voor jonge beleggersWhat all kids (and adults too) should know about… savings and investing – Rob Pivnick: Dit boek biedt een eenvoudige, maar zeer effectieve beleggingsstrategie. We vinden het een uitstekende bron voor jonge beleggers en zelfs volwassenen die hun financiële kennis willen verbeteren. >> Check laagste prijs

Beste boeken over rijk worden & (veel) geld verdienen

Deze 10 boeken bieden je diverse strategieën om rijk te worden.

1 Rich dad, poor dad – Robert Kiyosaki

De auteur leert je in dit boek precies welke wijsheid over geld rijke ouders op hun kinderen overbrengen. Op die manier worden kinderen van rijke ouders zelf ook vaak rijk en succesvol. Profiteer ook van deze wijsheden in je eigen leven.

2 Think and grow rich – Napoleon Hill

Subtitel: Dit boek kan een miljoen waard zijn. Door gebruik te maken van een bepaalde mindset gaat rijk worden bijna vanzelf. Dit boek maakt gebruik van principes uit the law of attraction.

3 If you can: How millennials can get rich slowly – William Bernstein

Een zeer leuk geschreven boek over financiën specifiek gericht op millennials.

4 De rijkste man van Babylon – George S. Clason

De klassieker van Clason inspireert nog steeds beleggers die streven naar succes op de beursvloer. Met een aantal simpele, maar cruciale regels kan iedereen een succesvol belegger worden en veel geld verdienen.

5 What all kids (and adults too) should know about… savings and investing – Rob Pivnick

In dit boek zet Pivnick een simpele, maar zeer effectieve beleggingsstrategie uiteen.

6 The millionaire next door – Thomas J. Stanley

Wat doen rijke mensen om rijk te worden en rijk te blijven? Aan de hand van interviews met rijke Amerikaanse huishoudens bracht Stanley in kaart welke financiële regels rijke mensen volgen. Daar kun jij je voordeel mee doen.

7 Rich habits: The daily success habits of wealthy individuals – Thomas Corley

Net als Stanley bracht Corley de gewoontes in kaart waarmee rijke mensen hun rijkdom in stand houden. Hij keek echter ook naar de gewoontes van arme mensen om te ontdekken wat zij verkeerd doen. Hiermee ontwikkelde hij een do’s and dont’s voor mensen die rijk willen worden.

8 How rich people think – Steve Siebold

Dit boek is wederom een vergelijking van de financiële gewoontes van rijke mensen met die van minder rijke mensen. Zo wordt er een goed beeld gegeven welke mindset er leidt tot succes en geld.

9 Money guide – Jonathan Clements

In dit op de Amerikaanse markt gefocuste boek zet financieel expert Clements jaarlijks de meest actuele informatie over de financiële markt op een rij.

10 Unshakeable: your financial freedom playbook – Tony Robbins

Robbins gaat het gesprek aan met 50 genieën binnen de financiële wereld en doet in heldere taal uit de doeken hoe hun visie eruitziet en waarom deze zoveel succes en rijkdom heeft gebracht.

Boeken brengen je ver, maar je wordt pas echt rijk met actie en een netwerk en een leraar

De boeken uit deze boekenlijst gaan je absoluut de wijsheden geven om rijk te worden én je hebt niks aan die wijsheden zonder actie. Daarom raden wij je aan om ook een netwerk om je heen op te bouwen met daarin gelijkgestemde mensen die allemaal een mindset hebben die op rijkdom gericht is. Dit gaat je ongelooflijk helpen. Een van die netwerken is The Millionaires Club van rapper Boef en Vasco Rouw (review).

Ook cursussen brengen je ver. Investeer bijvoorbeeld eens in een cursus over crypto of beleggen in het algemeen. Op deze site vind je in ieder geval de hoogste korting op de Crypto Masterclass. Aanrader voor mensen die de droom van rijk worden, serieus nemen.

3 bonus-tips: gratis boeken over rijk worden via internet (enkel verzendkosten)

In onze beleving bevinden we ons nog altijd in de gouden eeuw van het internet. Je kunt nog altijd iets opzetten met een website en een goede sales-funnel, waarna je relatief makkelijk rijk kunt worden. Onderstaande boeken leren je precies hoe dat moet. Ze zijn bovendien gratis. Je betaalt enkel de verzendkosten.

1. De Online Marketing Tornado (was gratis, nu niet meer)

2. Dotcom Secrets

3. Expert Secrets

Gratis webinars over rijk worden

Tot slot laten we je een aantal goede webinars zien waarin je kennis maakt met bewezen methodes waarmee je rijk kunt worden.

Op jouw succes!