Zoek jij boeken over succes? Goede boeken die jou leren om succesvol te worden? In dit overzicht vind je de beste en meest inspirerende boeken over succesvolle mensen die volgepakt zitten met hun beste tips. Lees verder…

Wat voor succes-boeken vind je in deze top 10?

De boeken in deze lijst bevatten tips en verhalen rondom succes in het leven. Dat succes draait niet altijd om geld (maar vaak wel). Je vindt in deze boeken dus ook veel succesvolle ondernemersverhalen en biografieën. Wat bovenal belangrijk is: deze boeken motiveren je echt. Ook geluk speelt een rol in deze boeken.

1. De boeken van Tim Ferris

In een boekenlijst over succes hoort Timothy Ferris op #1 te staan. Hij is namelijk succesvol in zowat alles: hij is wereldkampioen tango, wereldkampioen kickboxen, hij heeft zo’n beetje alles gedaan wat je in een mensenleven kunt doen én hij heeft veel succesvolle bedrijven. Ja, hij zal je ook leren over letterlijk rijk worden, maar hij leert je nog veel meer over ware rijkdom: dat is de rijkdom die je hebt qua tijd en activiteiten. Dit noemt hij ‘Lifestyle Design’. Verplichte kost.

2. Het 80/20-principe

Het ultieme boek over succes? Dat is dit boek, want het 80/20-principe is zo’n beetje een synoniem voor succes. Wil je succesvol worden, dan moet je niet je tijd verspillen met dingen die heel weinig opleveren. Je moet wel je tijd besteden aan dingen die veel opleveren… Het 80/20-principe moet je dus stevig in je leven implementeren.

3. Alle ‘Secret-boeken’

Het is zwaar afgezaagd en Amerikaans, maar The Secret staat gelijk aan succes. Noem het maar en je kunt het krijgen. Geld, rijkdom, een nieuw huis, een relatie, een ideale lifestyle… Zoek je boeken over succes? Dan moet je boeken over The Secret lezen. Er zijn er heel veel, maar de belangrijkste staan hierboven.

4. De zeven spirituele wetten van succes – Deepak Chopra

Misschien is het je opgevallen aan de boeken die tot nu toe in de lijst stonden: ze gaan niet per se 100% over geld en materieel succes. Want succesvol zijn heeft eigenlijk maar heel weinig te maken met rijk worden. Dit boek van Deepak Chopra neemt dat nog een stapje verder door het spirituele domein in te duiken.

5. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

De zeven eigenschappen van Covey horen bij iedere professional. Ze horen bij iedereen die met tegenslagen en uitdagingen in het leven te maken krijgt. Weet jij van deze eigenschappen af, dan word je succesvol.

6. Rich Habits: The Daily Success Habits of Wealthy Individuals van Thomas Corley

De kracht van gewoontes is het geheim tot succes. Dit boek bevat de tien belangrijkste gewoontes die succesvolle mensen heeft gebracht tot waar ze nu staan. Bestseller in Amerika.

7. De boeken van Tony Robbins

Tony Robbins heeft ieder zelfhulpboek gelezen en tilde de hele zelfhulpindustrie eigenhandig naar een compleet nieuw niveau. Meer power, meer emotie en meer… succes!

8. Het NLP Doe-Boek – Rubin Alaie

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

Als je succes zou ontleden in de kleine hoe-stapjes, dan krijg je NLP. Je kunt namelijk eindeloos boeken lezen over ‘succesverhalen, strategieën en mindset-kreten’… maar als je er niks mee doet, dan word je ook niet succesvol. Daarom is NLP ooit bedacht: wat zijn nou de doe-stapjes waarmee je jezelf lanceert in een actief, energiek, succesvol leven? Dit NLP-boek vonden we geweldig omdat er maar liefst 129+ leuke NLP doe-technieken voor succes in staan. Aanrader dus!
Bestel dit leuke boek hier >>

9. David Goggins – Can’t Hurt Me

Een klassiek verhaal over The American Dream. Wanneer alles tegen je lijkt te zitten, kun je alsnog alles omdraaien en je succes afdwingen met de juiste mindset.

10. De boeken van Gary Vee

Gary Vee is de Koning van de open deuren, maar je moet er wel even doorheen lopen. Lees zijn boeken en loop daadwerkelijk door de open deuren die Gary Vee voor de zoveelste keer aan je presenteert. Dat is waar succes! Let op: speciaal aanbevolen voor ondernemers.

Bonus-aanrader over ’s werelds meest relaxte ondernemer: Richard Branson

In dit boek leer je de lessen van Richard Branson. Hij heeft een prachtige diversificatie-strategie toegepast waarmee hij een groot aantal grote bedrijven heeft onder de naam Virgin. Ondertitel: Niets in onmogelijk: succestips voor je (beroeps)leven.

Nog een aantal klassieke succes-boeken over rijkdom

De rijkste man van Babylon

Je bent rijk geboren – Bob Proctor

Het miljonairsbrein ontrafeld – T. Harv Eker

3 bonus-tips: gratis boeken over succesvol worden via internet (enkel verzendkosten)

Wil je succesvol worden, dan hoef je niet alleen te denken dat je grote investeringen van honderdduizenden euro’s moet maken – of dat je hele dagen moet wielrennen om uiteindelijk de Tour de France te winnen. Dankzij het internet kun je al simpele webpagina’s maken waarmee je succes zult hebben en veel geld gaat verdienen.

Onderstaande boeken bevatten de beste methodes van succesvolle auteurs. Ze hebben hun boeken gratis aangeboden – tegen verzendkosten.

1. De Online Marketing Tornado (was gratis, nu niet meer)

2. Dotcom Secrets

3. Expert Secrets

Op jouw succes!