Ben je op zoek naar een nieuwe streamingdienst? Houd je van sport, films en series? Heb je gehoord van Viaplay en wil je weten wat deze streamingdienst te bieden heeft? Ben je benieuwd of er momenteel kortingscodes beschikbaar zijn? In dit artikel geven we je antwoord op al deze vragen en meer.

We bespreken hoe je de maximale korting kunt krijgen op een Viaplay-abonnement, welke content beschikbaar is op de streamingdienst en hoe de samenwerking tussen Viaplay en Ziggo eruitziet. Lees verder en ontdek of Viaplay de streamingdienst is waar jij naar op zoek bent.

Hoe krijg je korting op een Viaplay abonnement in Nederland?

Viaplay is ondertussen al een tijdje beschikbaar in Nederland, en dat is reden voor veel enthousiasme bij sport- en filmliefhebbers. Hoewel er momenteel geen voucher codes beschikbaar zijn voor Viaplay, zijn er genoeg manieren om korting te krijgen op een abonnement.

In dit artikel leggen we uit hoe je de maximale korting kunt krijgen en wat er allemaal te zien is op de streamingdienst.

Meld je via deze link aan bij viaplay en krijg 12,5% korting op jaarbasis!

Wat voor neppe(!) vouchers voor Viaplay zijn er online?

Als je vouchers voor viaplay opzoekt op Google zijn er tal aan websites die je neppe vouchers proberen aan te smeren. Kortingscouponcodes.nl of Spydeals.nl zijn er voorbeelden van.

Neppe actie 1:

viaplay voucher

Zoals je ziet in de afbeelding hieronder werken deze kortingscodes al lang niet meer! We hebben ze allemaal uitgeprobeerd en ze werken stuk voor stuk niet.

viaplay verlopen voucher

Neppe actie 2:

Ook aanbiedingen zoals deze in de afbeelding hieronder werken niet meer…

viaplay jaarabonnement voucher

Dit zijn stuk voor stuk verouderde deals, of ze hebben nooit gewerkt.

Wat nog wel werkt lees je hieronder!

Zo krijg jij de maximale korting

Hoewel veel nieuwe Viaplay-abonnees hopen op korting via een voucher code, zijn er momenteel geen beschikbare codes. Als je echter wilt profiteren van de huidige aanbieding, kan je HIER terecht voor de maximale korting.

Pak de grootste korting

Bij Viaplay heb je de keuze tussen twee soorten abonnementen: een maandelijks opzegbaar abonnement voor € 15,99 per maand en een jaarlijks opzegbaar abonnement voor € 13,99 per maand.

Momenteel is er dus een korting van 12,5% beschikbaar voor het jaarabonnement. Is dit het overwegen waard? Laten we een rekensom maken:

Op jaarbasis betaal je voor een maandelijks opzegbaar abonnement € 191,88 en voor een jaarlijks opzegbaar abonnement € 167,88. Dat betekent dat je met een jaarabonnement meer dan € 20,00 per jaar kan besparen! Wil je de korting pakken? Ga HIER naar de site van Viaplay!

Alternatieve manieren om korting te pakken

Ondanks het gebrek aan voucher codes zijn er nog genoeg manieren om korting te krijgen op een Viaplay-abonnement. Er zijn regelmatig kortingsacties beschikbaar via verschillende TV- en internetaanbieders.

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen en kortingen voor Viaplay bij verschillende providers:

  • KPN biedt Viaplay aan voor €13,99 per maand als je bij hen zit, wat goedkoper is dan de normale prijs, maar duurder dan het jaarlijks opzegbaar abonnement die je hier kan vinden.
  • Caiway biedt Viaplay aan voor €15,99 per maand, zonder korting.
  • Delta biedt Viaplay aan voor €15,99 per maand, zonder korting.
  • T-Mobile biedt op het moment van schrijven een korting van 50% op de eerste maand van Viaplay.
  • Ziggo biedt Viaplay aan voor €13,99 per maand, maar vanaf 1 maart 2023 zal de prijs stijgen naar €15,99 per maand. Er is dus geen korting bij Ziggo.

Conclusie: Via deze link pak je de beste korting op jaarbasis.

Viaplay voor jou

Viaplay biedt een breed scala aan entertainmentopties en is geschikt voor iedereen. Voor de sportliefhebber is er Formule 1, darts, voetbal en meer. Film- en serieliefhebbers zullen genieten van het uitgebreide aanbod aan films, series en eigen Original programma’s.

Wat krijgen we bij Viaplay?

Viaplay biedt naast een breed scala aan sportcompetities en -evenementen ook een compleet aanbod van films, die je kunt downloaden en offline bekijken. Onder de sportcompetities en -evenementen die Viaplay uitzendt, vallen onder andere:

  • De Premier League
  • Darts, Bundesliga
  • Rugby
  • MMA
  • Formule 1

Viaplay heeft de afgelopen jaren veel licenties vergaard, waardoor ze exclusief deze sporten kunnen uitzenden en daarmee meer bieden dan alleen een streamingdienst voor Formule 1.

Of je nu geïnteresseerd bent in sport of films, Viaplay biedt een gevarieerd aanbod van zowel live-uitzendingen als on-demand content. En dankzij de mogelijkheid om films te downloaden en offline te bekijken, kun je ook onderweg genieten van je favoriete films zonder dat je verbonden hoeft te zijn met internet.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Viaplay? Op deze pagina vind je onze review met onze mening over Viaplay – in onze beleving een uitstekende streamingienst. Lees ook onze pagina over tips over dat het niet mogelijk is om Viaplay gratis te kijken!