Wat zijn de beste en meest populaire boeken bij Bol.com – en vooral: hoe kun je ze met de beste actie bij Bol.com krijgen? Lees verder en ontdek de beste tips om boeken, e-boeken en luisterboeken te kopen bij Bol.com, inclusief goede aanbiedingen…

Boeken kopen bij Bol.com: alle boekenacties en toplijsten

Veel mensen hebben het gemak van online winkelen bij Bol.com al ontdekt. Zonder dat je de deur uit hoeft kan je profiteren van goede deals die je aanschaf niet alleen gemakkelijk, maar ook financieel aantrekkelijk maken. In dit artikel bespreken we het boekenaanbod van Bol, de actuele toplijsten en de beste kortingsacties. Zo loop je nooit de kans mis op een koopje.

Romans & Fictie van Bol.com

nieuwe boeken aanraders

Thrillerboeken van Bol.com

beste vlaamse boeken lijst

Nederlandstalige boeken van Bol.com

beste sport biografieën

Sportboeken van Bol.com

beste voetbal boeken tips

Het boekenassortiment van Bol.com

Bij Bol kun je vrijwel alle boeken kopen waar je naar op zoek bent. Zo hebben ze boeken in alle genres van literatuur tot sciencefiction en van non fictie tot de spannendste thrillers. Je kunt ook kiezen uit verschillende formats waarin de boeken worden uitgebracht.

Naast de gangbare paperbacks en hardcovers, kun je ook kiezen voor e-books en luisterboeken. De downloadbare e-books en luisterboeken kun je lezen of luisteren via de Kobo app. Je betaalt per download waarna het boek je eigendom wordt.

De boekenacties van Bol.com

Met regelmaat heeft Bol acties waarmee je boeken nog goedkoper kunt aanschaffen. Natuurlijk geldt er voor boeken een vaste boekenprijs, maar soms worden er boeken afgeschreven waardoor ze extreem goedkoop worden aangeboden in de outlet. Je kunt bij Bol ook filteren op prijs en een keuze maken uit boeken tot €10 euro. Zo wordt de aanschaf van een nieuw boek wel heel voordelig.

Korting met de nieuwsbrief

Wil jij profiteren van leuke kortingsacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Bol. Je bent dan niet alleen als eerste op de hoogte van acties, je krijgt ook periodiek kortingscodes toegestuurd waarmee je goedkoper kunt winkelen. Je krijgt standaard een kortingscode met je verjaardag en ook mensen die regelmatig iets kopen bij Bol worden getrakteerd op leuke kortingen.

Korting op studieboeken

Ben je op zoek naar studieboeken? Dan kun je bij Bol ook rekenen op extra voordeel. Je krijgt standaard 5% korting op de aanschafprijs wanneer je twee of meer studieboeken van je lijst koopt bij de online boekhandel. Voor deze actie worden extra voorwaarden gehanteerd, raadpleeg de actuele regels op de site voordat je tot aanschaf overgaat.

Landelijke boekenacties

Bol.com doet ook mee aan landelijke boekenacties zoals de Boekenweek en de Week van het Spannende Boek. Wanneer je voor een minimumbedrag aan boeken koopt tijdens de actieperiode ontvang je het gratis boekenweekgeschenk of een andere uitgave die tijdens de actieweek wordt verstrekt. Deze actie geldt niet voor alle boeken, wanneer je een gratis boek ontvangt staat dit aangegeven op de productpagina.

Goedkope luisterboeken en e-books

Luisterboeken en e-books zijn uitgesloten van de vaste boekenprijs. Daardoor kan Bol stunten met de prijzen van deze boeken. De webwinkel biedt ze dan ook meestal aan tegen lagere prijzen dan de concurrent. Door te vergelijken kan je dus veel geld besparen. Sommige e-books worden tegen extreem lage prijzen aangeboden. Zo kun je al een e-book aanschaffen voor 49 eurocent.

Tweedehands boeken

Bol.com maakt het mogelijk om als particulier tweedehands boeken te verkopen via de site. Dit heeft als gevolg dat niet alleen oude boeken tegen lage prijzen te koop zijn, maar ook de nieuwste titels. Zo kun je de populairste boeken van dit moment kopen tegen de laagste prijzen. De verkoper geeft aan in welke staat het boek verkeert. Veel boeken zijn zo goed als nieuw en niet te onderscheiden van een nieuw exemplaar. Je bent bijna een dief van je portemonnee als je daar geen gebruik van maakt.

Voordelen voor Select-leden

Voor €9,99 per jaar kun je Select-lid worden van Bol. Als Select-lid profiteer je van leuke voordelen. Boeken kunnen in de meeste gevallen niet met korting worden verkocht, maar je kunt wel besparen op de verzendkosten. Voor Select-leden is verzending namelijk altijd gratis, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag.

Wie meerdere keren per jaar bij Bol bestelt, heeft de kosten van het lidmaatschap er al snel uit. Bovendien kun je zelf kiezen wanneer je jouw bestelling wilt ontvangen. Dit kan soms zelfs nog dezelfde dag, maar ook op zondag of in de avond. Een Select-lid betaalt voor deze service geen extra kosten.

Onbeperkt luisterboeken en e-books

In samenwerking met Kobo verstrekt Bol ook abonnementen waarmee je onbeperkt luisterboeken en e-books kunt lezen: Kobo Plus. Je kunt binnen dit abonnement zoveel boeken uit de Plus collectie lezen en/of beluisteren als je wilt. Niet alle boeken zijn op deze manier goedkoop beschikbaar, de nieuwste titels zal je alsnog los aan moeten schaffen. Het beschikbare assortiment bevat echter duizenden boeken zodat je nog wel even zoet bent. Een los abonnement kost €9,99 per maand, voor een combinatie van luisterboeken en e-books betaal je €12,99 per maand.

Toplijsten

Bol.com maakt het eenvoudig om de populairste boeken van dit moment te bekijken met toplijsten. De belangrijkste is de Boeken top 100. In deze lijst vind je de bestsellers van Bol gerangschikt op basis van verkoop en beoordelingen. Daarnaast kun je top 10 lijsten bekijken van verschillende categorieën. Zo is er de Boeken top 10 literatuur en romans, de Boeken top 10 Nederlandstalig met enkel Nederlandstalige boeken en een top 10 van nieuw verschenen boeken die onderweg zijn om bestsellers te worden.

Toplijsten op genre

Met categorieën en filters kun je de toplijsten voor jezelf verder verfijnen. Zo kun je de best beoordeelde of best verkochte boeken binnen bepaalde genres op een rij zetten. Je kunt dan denken aan de populairste kinderboeken, hobbyboeken, kookboeken, romans, thrillers, non fictie, spirituele boeken en ga zo maar door. Je kunt de boekenlijsten ook filteren op taal, format en levertijd.

Bol korting- en couponcodes

Bol.com doet niet aan kortingcodes en couponcodes. Als je goedkoop boeken wilt kopen, dan moet je wachten op de deals van Bol.com.

Op jouw geluk!