Top 10 verjaardagskalenders (online, offline en apps)

Het vergeten van een verjaardag, het is ons allemaal wel eens gebeurd. Ongeacht hoe de ander er op reageert, het vergeten van een verjaardag kan pijnlijk zijn. Om jou voor te bereiden op onnodig ongemakkelijke momenten, hebben we een top 10 verjaardagskalenders samengesteld.

In deze top 10 vind je zowel fysieke kalenders als online verjaardagskalenders en apps. Met de kalenders in deze lijst ben jij ruim van tevoren op de hoogte van verjaardagen. Zo doe je niet alleen anderen, maar ook jezelf een plezier.

Verjaardag.app

‘Verjaardag.app’ is met stipt de beste online verjaardagskalender die je kunt vinden. Maak gratis een account aan en ontvang jouw eigen digitale verjaardagskalender. Uniek aan ‘verjaardag.app’ is dat jij niet actief op zoek hoeft naar de exacte data én dat je vooraf een herinnering ontvangt.

De sociale verjaardagskalender genereert een deelbare link. Die link verstuur je gemakkelijk en snel naar jouw sociale contacten via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Je vrienden vullen hun verjaardagen in, desnoods die van hun kinderen of partner. Jij bent er geen extra moeite aan kwijt, maar hebt straks wel een volledig overzicht van verjaardagen.

Studio Thoés verjaardagskalender

De Studio Thoés verjaardagskalender biedt garantie voor inspirerende citaten. De voldoende ruimte voor het invullen van verjaardagen wordt ondersteund met passende quotes. Denk aan: ‘Make it a december to remember’. Laat je inspireren en word iedere maand een betere versie van jezelf.

De kalender doet precies wat je ervan verwacht en kent geen enkele tekortkoming. Studio Thoés laat wederom zien dat het de persoonlijkheid en functionaliteit als gelijkwaardig ziet. Gebruikers die je voor zijn gegaan zijn razend enthousiast over de Studio Thoés verjaardagskalender. Sta open voor verandering en word een betere versie van jezelf, zélfs als er niemand jarig is.

#DARUM! verjaardagskalender

DARUM! staat voornamelijk bekend om de humoristische teksten op sociale kanalen. In hun webshop bieden ze – naast een complete kledinglijn – een eigen verjaardagskalender aan. De kalender op A4-formaat brengt je precies wat je van een verjaardagskalender verwacht.

Iedere maand worden de ingevulde verjaardagen overkoepeld door een typerend citaat. De quotes verschillen van woordgrappen tot bizarre logica, maar neem ze altijd met een korreltje zout. Neem jezelf niet te serieus en geniet van wat iedere maand jou brengt.

Verjaardag app: hip.

Met ‘hip’ vergeet jij geen enkele gelegenheid. De app biedt volledige controle over evenementen, zo ben jij voorbereid op iedere verjaardag, trouwdag, jubileum; wat ook maar op jouw pad komt. Pas de gelegenheden aan tot op de dag, tijd en frequentie nauwkeurig.

In de app zie je de gelegenheden in een prettig, chronologisch overzicht. Op de dag zelf verstuur jij via ‘hip’ heel gemakkelijk gepersonaliseerde berichten. Ook als jij meer wilt dan het sturen van een berichtje of videoboodschap, is ‘hip’ jouw place to be. Dankzij de mogelijkheid tot het versturen van een gepersonaliseerde kaart onderscheid jij jezelf van de massa.

Verjaardag app: Birday

De ‘Birday’ verjaardagskalender app doet precies wat het moet doen. Je beheert gemakkelijk de verjaardagen van anderen. Naast een chronologisch overzicht van verjaardagen, heb je toegang tot specifieke informatie over jouw contacten.

Bekijk onder andere de leeftijd, het sterrenbeeld en het aftellen van de dagen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om nog meer informatie toe te voegen, denk aan ideeën voor een cadeau. Bekijk interessante statistieken en geef invulling aan de app – geheel naar eigen wens. ‘Birday’ is een leuke

Make That The Cat Wise verjaardagskalender

De naam van deze verjaardagskalender spreekt boekdelen. Ben jij klaar voor onbeperkt genieten van steenkolenengels? De verjaardagskalender bevat namelijk geen jaartallen, je hebt er jarenlang plezier van.

Bereid je voor op iedere maand een nieuw citaat als ‘it’s every year the same song’ en ‘you see there good out for your age’. De letterlijke vertaling van Nederlandse uitspraken en gezegden levert gegarandeerd lachende gezichten op.

Verjaardag app: Birthday reminder

‘Birthday reminder’ is een eenvoudige app die doet wat je verwacht van een verjaardagskalender app. Maak gemakkelijk data aan, activeer meldingen en tel af tot het volgende levensjaar. Tover de gegevens om tot iets persoonlijks met een foto en unieke ringtone.

De app is visueel aantrekkelijk vormgegeven met een overzichtelijke en begrijpelijke lay-out. ‘Birthday reminder’ komt met drie verschillende widgets. Zo heb jij vanaf je startscherm zicht op welke leeftijd de jarigen zullen bereiken en hoeveel dagen dat nog duurt.

Verjaardagskalender Vogelprenten

De onbeperkt bruikbare verjaardagskalender is voorzien van kunstzinnige hoogstandjes en daarmee visueel uiterst prettig. Door kleur en vormgeving blenden ze vlekkeloos in met ieder interieur. Iedere maand tref je een nieuwe vogelprent uit het werk van kunstenaar Ohara Koson.

De Japanse schildersmeester was vooral actief in het begin van de twintigste eeuw. Zijn werk was in het westen voor lange tijd bekender dan in Japan zelf.

Verjaardag app: Bdays

Met verjaardagskalender app ‘Bdays’ breng je overzicht in verjaardagen binnen jouw sociale kring. De app staat bekend om haar compacte jaaroverzicht, waarin je in één oogopslag de drukke periodes ziet. Je maakt de verjaardagen eenvoudig aan, het is zelfs mogelijk om te importeren vanuit je contacten.

Heb jij inmiddels aardig wat verjaardagen gespaard en ingevoerd? Kom anderen tegemoet door de data te delen met één druk op de knop. Voor de verjaardagen die jij beslist niet aan je voorbij wilt laten gaan, geeft de app een herinnering.

Facebook verjaardagen

Eén van de voordelen van Facebook is dat je mensen volgt die je misschien in tijden niet hebt gesproken. Neem familie of oude vrienden; hoe mooi is het dat je via Facebook – op hun verjaardag – persoonlijk kunt laten weten dat je aan ze denkt?

Gebruikers van Facebook blijken minder vaak verjaardagen te vergeten, ze krijgen immers een melding. Echter, om op de dag zelf pas te horen dat iemand jarig is, is wat kortdag. Gelukkig kun je onder ‘verjaardagen’ zien wie de volgende jarigen zijn.

Facebook stuurt meldingen op basis van ingevoerde data. Wees er alert op dat het zomaar kan zijn dat jouw vrienden een verkeerde datum hebben doorgegeven. Een dubbele check kan nooit kwaad.