Beste dames leesbrillen

Ik moest er een paar jaar geleden aan geloven, een dames leesbril. Vooral omdat ik ouder word gingen mijn ogen steeds meer achteruit. Daarom was ik op zoek naar een geschikte dames leesbril die bij mij paste. Het aanbod van dames leesbrillen is tegenwoordig zo groot dat het wel even zoeken was naar een geschikt model.

Het uitproberen van diverse dames leesbrillen

Het model wat mij het beste leek was de dames leesbril INY Joy. Toch was het in eerste niet mijn eerste keus en had ik zo mijn twijfels erover. Was dit wel het model wat ik zocht en kon ik er goed mee lezen waren vragen die bij mij opkwamen. Ik besloot naast de INY Joy een aantal andere dames leesbrillen te proberen.

Advies ingewonnen van een opticien

Dat viel even tegen zeg. Ik had verwacht dat het zoeken naar een dames leesbril wel wat eenvoudiger zou zijn geweest. Bij geen een model die ik aanschafte had ik het gevoel dat het de juiste keuze was. Totdat ik in aanraking kwam met een opticien bij mij in de buurt. Deze opticien kon mij precies vertellen hoe INY Joy het beste te gebruiken op de juiste scherpte. Ik was helemaal overtuigd en positief verrast. Dit is uiteindelijk de beste aankoop geweest van de laatste jaren.

Dit zijn de beste dames brillen uit de test

Beste dames leesbril uit de test: INY Joy

Beste betaalbare dames leesbril: INY Lucky

Beste exclusieve dames leesbril: Frank and Lucie Eyecon

Waarom ik dames leesbrillen wil reviewen

Ik ben vanuit mijzelf een boekenwurm en heb echt een leesbril nodig om te kunnen lezen. En ik ben volgens mij niet de enige vrouw die niet zonder een dames leesbril kan lezen. Op internet zijn er weinig tot geen toplijstjes te vinden als het aankomt op dames leesbrillen en daarom vind ik dat dat eens moet veranderen. Vandaar dat ik verschillende dames leesbrillen heb uitgetest en dit toplijstje heb gemaakt.

Kijk altijd scherp als je besluit een dames leesbril aan te schaffen

Het hoeft niet een hele moeilijk zoektocht te zijn om een geschikte dames leesbril te vinden, maar niet alle aanbieder bieden evengoede kwaliteit aan. Wees daarom altijd kritisch en scherp als je gaat zoeken naar een geschikte leesbril. Vooral op internet staat het bol van de dames leesbrillen en is het goed om niet zomaar voor de eerste de beste leesbril te gaan. Wees dus altijd scherp, lees de recensies van gebruikers en ga desnoods even langs een opticien.

De eerste sceptische indruk van deze dames leesbrillen

Ik heb veel dames leesbrillen voor dit toplijstje uitgetest en veel voldeden niet aan de eisen. Dat komt omdat er gewoon veel dames leesbrillen van slechte kwaliteit zijn. Als je besluit om een dames leesbril aan te schaffen zul je veel aanbod vinden, maar er zijn veel brillen die niet voldeden aan mijn eisen. Kies daarom dan ook niet zomaar voor de eerste dames leesbril die je tegenkomt en raadpleeg vooral dit toplijstje. Ik heb veel brillen uitgetest en in dit toplijstje verwerkt.

Welke beloftes geven de verkopers over deze dames brillen

Als je kijkt naar het beste dames leesbril model wat ik getest hebt dan lees je dat de koper belooft dat je weer plezier in het lezen krijgt. En dat het een fantastisch draagcomfort heeft. Met dit model, namelijk de INY Joy, is dat absoluut het geval. Deze bril is op allerlei vlakken fantastisch en raad ik dan ook veel dames aan. Je kan niet misgaan met deze leesbril. Het bevat simpelweg alles wat je van een goede leesbril kunt verwachten.

Waar heb ik opgelet tijdens het opstellen van dit toplijstje?

Ik heb tijdens het opstellen van dit top 10 lijstje vooral gelet op de kwaliteit van de bril. Zijn deze brillen kwalitatief sterk en vallen ze niet zomaar af. Daarnaast moeten de leesbrillen in dit lijstje goed zitten tijdens het lezen en er ook nog eens heel leuk uitzien. Al deze criteria heb ik meegenomen om dit toplijstje samen te stellen.

Hoe heb ik deze leesbrillen getest

Natuurlijk mag het testen niet ontbreken en wilde ik er zeker van zijn dat deze dames leesbrillen ook daadwerkelijk in dit top 10 lijstje thuis horen. Daarom heb ik ze allemaal aangeschaft en intensief uitgetest. Dat betekent dat ik elke leesbril een aantal uren heb

opgehad tijdens het lezen. Zo werd mij heel duidelijk welke leesbrillen het beste uit de test kwamen en welke een stuk minder. Door mijn intensieve test sessie kon ik een duidelijk overzicht maken van de beste 10.

We beginnen met de best geteste winkel voor dames-leesbrillen

Qua winkel is Bol.com als beste uit de test gekomen. Ze hebben duidelijke informatie, vriendelijke prijzen en een prettig retourproces.

>> Hier vind je hun overzicht met leesbrillen

>> Hier vind je hun beste leesbrillen

De top 10 beste dames leesbrillen

1. Leesbril  INY Joy

Veruit de beste dames leesbril als het aankomt op prijs / kwaliteit verhouding. Je krijgt hier de beste leeservaring en je kunt uitgaan dat je met deze bril uitstekend kunt lezen. De belofte dat je plezier in het lezen krijgt met deze bril is absoluut waar. Doordat deze dames leesbril van kunststof is met een kristalhelder frontje is het een heel lichte bril. Dat zorgt voor extra draagcomfort.

Pluspunten INY Joy:
– Een lichtgewicht
– Zeer prettig draagcomfort
– Glazen op gewenste sterkte
– Goedkope prijs, hoge kwaliteit

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-iny-joy

2. Blueshields Depp TFB018 blue block

Een zeer robuuste leesbril met een extra mooie metalen ronde motief. Deze leesbril komt met een blue block en filtert het blauwe licht van smartphone, tablets en monitoren. Dit zorgt ervoor dat je een stuk comfortabel kunt lezen vanaf schermen. Dat betekent automatisch zonder overdaad aan blauw licht dat je geen slapeloze nachten krijgt.

Pluspunten Blueshields Depp TFB018 blue block
– Bevat een blauw licht filter
– Heeft een stoer montuur
– Beschikbaar in verschillende sterktes

https://www.leesbrillenkopen.com/collections/dames-leesbrillen/products/blue-block-leesbril-depp

3. Leesbril Frank and Lucie Eyequarium

Dit is een exclusief dames leesbril. Je kunt deze Frank and Lucie Eyequarium zien als een premium leesbril. Het heeft een heel mooi ontwerp en straalt vooral veel luxe uit. De kleuren zijn erg divers en je kunt kiezen uit sobere kleuren of juist opvallende kleuren. Naast dat dit

kwalitatief een top dames leesbril is bevat ook nog eens een blauw licht filter. Dat zorgt ervoor dat je makkelijk naar schermen kunt kijken zonder last van je ogen te krijgen.

Pluspunten Leesbril Frank and Lucie Eyequarium
– Mooi montuur leesbril voor zowel vrouwen als mannen
– Materiaal is van acetaat en de brillen zijn handgemaakt
– Bevat een blauw licht filter

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-frank-and-lucie-eyequarium

4. Leesbril Vista Bonita Cubo met Blauwlicht filter

Dit is een super lichte dames leesbril met een blauw licht filter. Het zit zeer prettig, staat je heel stijlvol en kijkt goed. Overigens kun je bij een Cubo dames leesbril er vanuit gaan dat er altijd een blauw licht filter is verwerkt. Dit beschermt namelijk je ogen tegen het licht van beeldschermen. Tegenwoordig is dat erg van belang, omdat de meeste mensen om een dag veel turen naar een scherm. Daarnaast slaap je in de nacht een stuk beter met zo’n filter.

Pluspunten:
– Een super lichtgewicht
– Er is een blauw licht filter in verwerkt
– Gemiddelde prijsklasse, erg betaalbaar

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-vista-bonita-cubo-1

5. Cat-Eye leesbril creme

Op zoek naar een moderne leesbril dan zit je met het merk Cat-Eye goed. Naast dat deze dames leesbril redelijk betaalbaar is, krijg je deze leesbril in de vorm van een cat-eye. Dit is een populaire vlindervorm ideaal geschikt voor vrouwen die van veel lezen houden. Vind je de

crème kleur niet helemaal bij je passen? Dan bestaat er de mogelijkheid om voor vier andere kleuren te kiezen. Daarnaast heb je bij de Cat-Eye leesbril 5 verschillende leessterktes. Deze dames leesbril wordt geleverd met een brillenhoes

Pluspunten:
– Erg hip en trendy door het cat-eye vlindermodel
– Redelijk betaalbaar, middenklasse
– Beschikbaar in 5 verschillende kleuren en 5 verschillende leessterktes

https://www.leesbrillenkopen.com/collections/dames-leesbrillen/products/cat-eye-leesbril-creme

6. Leesbril Vista Bonita Nova Bifocaal

Wil je je bril de hele dag ophouden maak dan de keuze voor de Vista Bonita Nova Bifocaal. Bifocaal houdt in dat het onderste gedeelte van de bril een leessterkte bevat en de rest van de

glazen niet. Daardoor kan je heel fijn in de verte kijken en ook nog eens makkelijk een boek lezen. Maakt dat deze dames leesbril minder trendy? Absoluut niet, deze leesbril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en super trendy. Je kunt bij Vista Bonita brillen uitgaan van hoogwaardige kunststof kwaliteit en zijn erg licht.

Pluspunten:
– Biofocale glazen
– Zeer trendy en hip met verschillende kleuren beschikbaar
– Hoogwaardig kunststof kwaliteit en daardoor erg licht van gewicht

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-vista-bonita-nova-bifocaal

7. Leesbril INY Zipper

Wil je trendy met gemak combineren dan kom je goed uit met de INY Zipper dames leesbril. Kwalitatief erg sterk met een flex veertje en beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Je kunt bij deze leesbril uitgaan van een prachtig montuur die duidelijk erg opvalt door de glanzende kleuren coating. Dat maakt het allemaal een stuk luxer. Naast dat je de leesbril ontvangt, ontvang je ook een bijpassend etui om je leesbril goed te bewaren. De INY Zipper is het zusje van de INY Joy en zeker aan te raden als je van een trendy leesbril houdt met gemak.

Pluspunten:
– Erg trendy met veel gemak
– Prachtig montuur met glanzende coating
– Komt met een extra etui om de leesbril veilig te bewaren

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-iny-zipper

8. Leesbril Visibilia Moxxi

Als je kijkt naar de mode in Italië dan is dat vaak zeer mooi, strak en vol design. Dat is niet anders bij leesbril Visibilia Moxxi. Dit is een dames leesbril van Italiaans design van een familiebedrijf. Je betaalt wel wat meer voor deze leesbril, maar je krijgt er veel kwaliteit voor terug. De montuur is zeer strak en stylish en doet precies wat je van een leesbril mag verwachten. In stijl en comfort lezen. Dit type model is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en blauw.

Pluspunten:
– Italiaans design, geproduceerd in Spanje
– Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding
– Beschikbaar in drie verschillende kleuren

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-visibilia-moxxi

9. Dames leesbril Havana

Komt deze dames leesbril uit Havana? Nee, dat niet, maar je kunt wel kwaliteit verwachten van deze leesbril. Ondanks dat deze leesbril zeer goedkoop is biedt het genoeg waarde om in comfort te lezen. Het is een hippe dames leesbril met een mooi rood montuur die heel trendy is. Deze Havana dames leesbril is erg flexibel door de veren die erin verwerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat de bril extra goed zit. De Havana leesbril is beschikbaar in 4 verschillende leessterktes.

Plupunten:
– Zeer goedkope dames leesbril
– Hip en gaat met de tijd mee
– Beschikbaar is 4 verschillende leessterktes

https://www.leesbrillenkopen.com/collections/dames-leesbrillen/products/dames-leesbril-rood

10. Leesbril Eschenbach Randloos Grijs

Deze top 10 wordt in stijl afgesloten met de Eschenbach Randloos Grijs leesbril. Dit is een subtiele dames leesbril zonder rand. De bril ligt zeer prettig op je neus, weegt nagenoeg niets en daardoor voel je hem amper. De prijs ligt wat aan de hoge kant, maar je kunt daardoor wel

leesglas verwachten van topkwaliteit. Zoek je een klassieke dames leesbril met gemak dan zit je bij deze Eschenbach goed.

Pluspunten:
– Deze bril ligt zeer prettig op je neus
– Weegt bijna niets
– Prijs is relatief aan de hoge kant, maar je krijgt er een kwalitatief zeer sterke bril voor terug

https://www.mijnleesbril.nl/leesbril-eschenbach-randloos-grijs

Wat zegt de Consumentenbond over de beste dames leesbril?

Deze toplijst bevat alleen de beste damesbrillen, maar wat zegt een autoriteit als Consumentenbond over de beste dames leesbril? Zij stellen dat leesbril Vista Bonita Cubo de beste dames leesbril is die er op dit moment beschikbaar is. Ik kan hier goed in mee komen en zie in waarom zijn deze bril hebben gekozen als beste getest. Het bevat namelijk een blauw licht filter, ziet er heel stoer uit en is relatief aan de betaalbare kant.

Welke bronnen gebruikte ik voor deze toplijst van dames leesbrillen?

Je kunt de dames leesbrillen van deze toplijst vinden op de

volgende websites:
https://www.leesbrillenkopen.com/collections/dames-leesbrillen

https://www.mijnleesbril.nl/dames-leesbrillen/

Wat nu te doen?

Je hebt nu een aardig indruk gekregen welke dames leesbrillen het beste zijn. Dit zijn leesbrillen die het overwegen waard zijn en kunnen je absoluut helpen om prettiger te gaan lezen. Gebruik bovenstaande links om naar de website te gaan om deze leesbrillen aan te schaffen. De leesbrillen zijn beschikbaar in verschillende sterktes en er valt altijd wel een geschikt model te vinden die bij je past. Deze toplijst is met veel zorg samengesteld en je kunt er vanuit gaan dat elke dames leesbril van top kwaliteit is.

Ik hoop je hiermee voldoende geïnspireerd te hebben en je zoektocht naar een geschikte dames leesbril makkelijker te hebben gemaakt.