Zo kun je het Bol.com sinterklaasboek aanvragen

Dit jaar verschijnt Het Grote Speelgoedboek van Bol.com, alweer voor de vierde keer. Je kunt dit zien als een traditioneel speelgoedboek, maar dan next-level. Niet alleen kunnen kinderen met dit speelgoedboek een verlanglijstje samenstellen, maar het is ook mogelijk om allerlei spelletjes te doen en kleurplaten in te kleuren. Dat maakt de periode naar pakjesavond nog leuker en specialer. Dit jaar is het speelgoedboek wel iets minder uitgebreid dan voorgaande jaren.

De verschillende categorieën van het speelgoedboek

In de eerste week van oktober zal in Nederland Het Grote Speelgoedboek bij ieder huishouden op de deurmat vallen. Bol.com heeft er een dik boek van gemaakt met bijna 200 pagina’s aan speelgoed inspiratie en cadeautips. Je vindt in dit speciale boek maar liefst 900 tips. Het boek is onderverdeeld in verschillende categorieën en er wordt dan ook echt geluisterd naar de feedback van kinderen wat zij belangrijk vinden. Zo werd er aangegeven dat ze meer sportitems terug wilden zien in het nieuwe speelgoedboek en minder stukken tekst. De volgende categorieën vind je in het speelgoedboek: cadeaus tot 10 en 15 euro, baby en peuter, poppen en knuffels, speelfiguren en voertuigen, bouwen, knutselen, leren en lezen, spellen en puzzels, sport en buitenspelen, gamen en gadgets en elektronica.

Hoe zit het met de prijscategorieën?

Je vindt in het speelgoedboek geen prijzen bij de producten aangegeven. De reden waarom Bol.com dit niet heeft gedaan is omdat de prijzen in de webshop door bijvoorbeeld aanbiedingen kunnen veranderen. Wel zijn er met dobbelstenen aangegeven in wat voor prijscategorie het product valt. Dit is ook heel handig voor kinderen die moeite hebben met het rekenen van geld. Je kunt zodoende aangeven aan je kind in welke prijscategorie ze een cadeau mogen uitzoeken. Ook is er door Bol.com aangegeven welk speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, zodat je weet welke producten van hoge kwaliteit zijn.

Je eigen poster maken

Het speelgoedboek is natuurlijk heel leuk om mee te knutselen. Wat is er leuker om in het boek te knippen en te scheuren en alles op een eigen verlanglijstje poster te plakken? Een A4 papier is al snel te klein voor alle producten en daarom vind je in het speelgoedboek een XXL verlanglijstje poster. Je kunt deze poster er heel makkelijk uithalen en zo weet je zeker dat je kind genoeg ruimte heeft om zijn of haar favoriete cadeaus op te plakken. En heeft je kind eenmaal alle cadeaus verzameld op de poster, dan kun je de poster versieren met allerlei leuke stickers die je in het speelgoedboek vindt. Heb je meerdere kinderen, vraag dan je buren of je hun speelgoedboek mag gebruiken of haal er gewoon eentje op bij Albert Heijn.

Nog meer om te ontdekken met Het Speelgoedboek 2024

Dit is niet alles wat je kunt verwachten van Het Speelgoedboek 2024, want er is namelijk nog meer interessants om te ontdekken. Zo hebben de makers van het speelgoedboek veel aandacht besteed aan Fun en Doe met onder andere hele leuke spelletjes, recepten, kleurplaten en puzzels. Er zijn in het boek zelfs winacties te vinden waar je kans kunt maken op hele leuke prijsjes. Denk aan prijzen zoals het winnen van een reis naar Disneyland Parijs, een meet and greet met Woezel en Pip, een Barbie camper en veel meer.

Het gebruik maken van de speelgoed app

Wil je optimaal gebruik kunnen maken van Het Speelgoedboek 2024 van Bol.com? Installeer dan de applicatie die je kunt vinden in de Apple Store of Google Play Store. In de app van Het Speelgoedboek vind je ook persoonlijke filmpjes van de echte Sinterklaas. Hij heet je welkom en heeft van alles te vertellen over de feestdagen. De app is dit jaar nog uitgebreider met een speciale AR functionaliteit. Met deze AR functionaliteit kun je al het speelgoed van het boek tot leven brengen. Voor de kids is dit heel leuk om te doen en voor de ouders belangrijk om te laten zien hoe groot een product is en of het product wel goed past in de woon- of slaapkamer. Wat je ook in de speelgoed app kunt doen is filmpjes en 3D beelden van de producten bekijken. Is je kind groot fan van Harry Potter, dan kun je tot in de detail twee doosjes LEGO met elkaar vergelijken om te kijken welke je het liefst op je verlanglijstje zet. Het doel van Het Speelgoedboek is niet alleen om inspiratie te bieden aan kinderen, maar ook de ouders veel gemak te bieden. Via de app kunnen ouders inzicht krijgen in het digitale verlanglijstje en waar het kind het meeste naar kijkt. Zo kan je als ouder alleen producten kopen waar je kind blij van wordt en zul je minder snel een miskoop doen.

Heb je geen speelgoedboek ontvangen?

In het jaar 2021 hebben drie miljoen kinderen Het Grote Speelgoedboek ontvangen en de bijbehorende app geïnstalleerd en gespeeld. Alle producten van het boek worden door middel van maar liefst 18.000 filmpjes, foto’s, weetjes en quizvragen tot leven gebracht. Vanaf 8 oktober wordt het Grote Speelgoedboek bezorgd bij alle Nederlandse gezinnen en in België wordt dat gedaan vanaf 17 oktober. Heb je Het Grote Speelgoedboek niet ontvangen? Dan kun je het boek vanaf 15 oktober op halen in de Nederlandse Albert Heijn winkels. Vanaf 17 oktober kun je dat doen bij Delhaize in Vlaanderen. In Nederland zijn er maar liefst 900 winkels, zodat er altijd wel eentje bij je in de buurt zit. Je kunt Het Speelgoedboek ophalen, zodat je kind er lekker mee aan de slag kan gaan. Geen interesse om het papieren speelgoedboek in huis te halen, dan kun je natuurlijk ook makkelijk gebruik maken van de digitale versie.

Op jouw geluk!