Zoek je een werkende bol.com kortingscoupon? Wellicht omdat je elektronica, kantoorartikelen of boeken wilt kopen? In dit overzicht vind je alle mogelijkheden en hacks om 5%, 10% of tot wel 70% korting te krijgen bij Bol.com. Lees verder…

Bol.com korting: winkelen met korting bij Bol

Winkelen bij Bol.com is aantrekkelijk door het gemak en de scherpe prijzen. Met korting wordt de aanschaf van je nieuwste boek echter nog aantrekkelijker. Wil jij ook winkelen met korting bij Bol.com? Maak dan gebruik van één van de kortingsopties die we voor jou hebben verzameld.

Volledig overzicht: alle acties en kortingscodes van Bol.com

Je zoekt bijvoorbeeld een kortingscode voor meubels, speelgoed of elektronica zoals Apple-producten. Wellicht heb je gehoord van de kortingscode die je voor je verjaardag zou kunnen krijgen, een actie voor gratis verzending of de bekende kortingscode van 5 euro of 10%. Laten we kijken of dat nog steeds mogelijk is…

1. Kortingscodes in de nieuwsbrief

Wie als eerste wil profiteren van boekenacties schrijft zich in voor de nieuwsbrief. Bol verstuurt met regelmaat kortingscodes waar je als klant gebruik van kan maken. Zo kan je rond je verjaardag vaak een code verwachten waarmee je goedkoper kunt winkelen. Ook vaste klanten worden eens in de zoveel tijd beloond met een kortingscode. Let bij deze codes wel op de kleine lettertjes: soms zijn bepaalde producten uitgesloten van de korting en/of geldt er een minimum bestelbedrag. Wie zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief is ook altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe kortingsacties.

Werkende couponcode
Coupon

2. Actuele boekenacties

Wie boeken wilt kopen met korting moet de actuele boekenacties in de gaten houden. Ook Bol moet zich houden aan de vaste boekenprijs, maar boeken in de outlet kunnen wel met korting verkocht worden. Zo kun je leuke boeken aanschaffen tegen lage prijzen. Sommige boeken worden slechts voor enkele euro’s aangeboden. Het loont altijd om de laatst toegevoegde titels in de outlet te bekijken als je op zoek bent naar een leuk boek voor een lage prijs.

Het assortiment van Bol is zo groot dat je geen boek kunt bedenken of het wordt wel door de webwinkel verkocht. Je vindt alle genres terug in het assortiment, of je nu op zoek bent naar een literair hoogstandje of wilt ontspannen met de nieuwste chicklit. Boeken zijn ook in verschillende talen verkrijgbaar zodat je boeken in de oorspronkelijke taal kunt lezen. Bol verkoopt niet alleen paperbacks en hardcovers, je kunt bij de webwinkel ook terecht voor downloadbare e-books en luisterboeken. Je kunt deze boeken lezen of luisteren met de speciale Kobo app van Bol. Heb je nog geen e-reader? Dan kun je deze direct bij Bol aanschaffen.

Hoogste Extra Korting
Coupon

3. Select-leden profiteren van voordelen

Koop je vaker boeken en andere artikelen bij Bol? Dan kan het zeer voordelig zijn om Select-lid te worden. Je kunt dan profiteren van speciale deals en andere voordelen. Zo betaal je als Select-lid nooit verzendkosten en kun je zelf bepalen wanneer je bestelling geleverd wordt. Zo kun je zonder extra toeslagen je bestelling ook dezelfde dag, in de avond of op zondag laten bezorgen. Je wordt Select-lid voor slechts €9,99 per jaar. Vaste klanten halen de kosten voor het Select-lidmaatschap er al snel uit.

➡️ Naar de Bol Select deals

4. Verjaardagskorting

➡️ Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je wellicht een kortingscode krijgt als je ooit jarig wordt.

5. Outlet

➡️ Naar de outlet van Bol.com

6. Retourdeals

➡️ Naar de Retourdeals van Bol.com

7. Dagdeals

➡️ Naar de Dagdeals op de homepage

8. Studieboeken met korting kopen

Het loont om je nieuwe studieboeken aan te schaffen bij Bol. Je krijgt namelijk 5% studentenkorting op de aanschafprijs als je twee of meer studieboeken aanschaft bij de webwinkel. Om van de korting gebruik te kunnen maken selecteer je de optie tijdens het bestelproces. Je moet daarbij aangeven voor welke studie je de boeken nodig hebt. Raadpleeg de actuele voorwaarden voor deze kortingsactie op de website, zodat je er zeker van bent dat je van deze korting kunt profiteren.

➡️ Alle info over de Bol studieboeken

9. Landelijke boekenacties

Ook wanneer er landelijke boekenacties zijn, is Bol van de partij. Zo kun je tijdens de Boekenweek en de Week van het Spannende Boek een gratis boek ontvangen wanneer je voor een minimum bedrag boeken bestelt bij Bol. Je ontvangt dit boek niet bij alle boeken, op de productpagina van het boek van jouw keuze staat met een sticker aangegeven of het boek binnen de actie valt.

➡️ Naar de boekenafdeling van Bol.com

10. Goedkope luisterboeken en e-books bestellen

Terwijl Bol zich bij de verkoop van paperbacks en hardcovers moet houden aan de vaste boekenprijs, worden zij bij de verkoop van luisterboeken en e-books hier niet door beperkt. Je kunt daarom met regelmaat scherp geprijsde luisterboeken en e-books aanschaffen bij de webwinkel. Er wordt vooral flink gestunt met de prijzen van e-books. Je kunt al e-books aanschaffen voor minder dan 50 eurocent per stuk.

➡️ Naar de goedkope e-boeken en audioboeken van Bol.com

11. Goedkope tweedehands boeken

Bol is ook dé website voor de verkoop van tweedehands boeken. Particulieren bieden niet alleen oude boeken te koop aan, ook de nieuwste uitgaves kan je voor een zeer lage prijs tweedehands aanschaffen. Deze boeken bevinden zich vaak in een zeer goede staat waardoor ze niet van nieuwe boeken te onderscheiden zijn. Je koopt dus de populairste bestsellers voor een uiterst lage prijs.

➡️ Tweedehands boeken Bol.com: alle info

12. Onbeperkt luisterboeken luisteren

Bol is een samenwerkingsverband aangegaan met Kobo. Wie een luisterboek aanschaft, kan deze beluisteren met de Kobo app. Je betaalt dan per download. Het wordt echter nog voordeliger wanneer je kiest voor een abonnement op Kobo Plus. Met Kobo Plus kun je onbeperkt luisterboeken luisteren naar keuze. Je kunt daarbij kiezen uit een assortiment van duizenden luisterboeken die speciaal zijn geselecteerd. Voor een Kobo Plus abonnement op luisterboeken betaal je slechts €9,99 per maand.

➡️ Alle info over luisterboeken (inclusief 30 dagen gratis!)

13. Onbeperkt e-books lezen

Het is ook mogelijk om een Kobo Plus abonnement voor e-books af te sluiten. Je kunt dan net zoveel e-books lezen als je wilt. In de app kun je kiezen uit een breed assortiment e-books uit alle genres. Als je een nieuw e-book aanschaft bij Bol kun je aan de sticker zien of het e-book ook binnen je Kobo Plus abonnement valt. Je sluit een abonnement op e-books af voor €9,99 per maand.

Wil je een Kobo Plus abonnement op luisterboeken en e-books afsluiten bij Bol? Dan kun je geld besparen door te kiezen voor een combiabonnement van €12,99 per maand.

➡️ Alle info over Kobo Plus (inclusief 30 dagen gratis!)

Overige kortingsacties en hacks van Bol.com

Soms heeft Bol.com andere handige dingen en hacks voor korting.

Veel winkelplezier bij Bol.com!