Een Bol cadeaukaart kopen

Het kopen van een Bol.com cadeaukaart betekent in één kaart miljoenen cadeaus kopen. Met één kaart heb je toegang tot vrijwel het hele assortiment van Bol.com. Je kunt kiezen voor een papieren cadeaukaart (een traditionele cadeaubon), maar ook voor een digitale variant. De digitale variant is in verschillende stijlen verkrijgbaar en 100% te personaliseren.

Behalve het bepalen van de hoogte van het saldo, kun je ook een persoonlijk bericht aan de kaart toevoegen. De digitale cadeaukaart is super eenvoudig via mail naar de ontvanger te verzenden. Zakelijke klanten die voor 2500 euro of meer bestellen, kunnen gratis een offerte aanvragen.

Voordelen van de Bol.com cadeaukaart

De Bol.com cadeaukaart is het ideale cadeau, omdat de gelukkige zelf de keuze heeft uit miljoenen verschillende cadeaus (zo’n beetje het hele assortiment van Bol.com). Het is bovendien mogelijk een persoonlijk berichtje op de kaart te schrijven. In totaal is de kaart 3 jaar geldig, wat inhoudt dat de ontvanger alle tijd heeft om na te denken over waaraan hij of zij hem wil besteden. Het is mogelijk de kaart over verschillende cadeaus uit te spreiden. Je actuele saldo kun je heel gemakkelijk online opvragen via de speciale Bol.com saldochecker.

Het retourneren van een cadeaukaart is niet mogelijk, maar gelukkig ook absoluut niet nodig.

Verschillende ontwerpen

Het is mogelijk de cadeaukaart in verschillende ontwerpen aan te schaffen, bijvoorbeeld de ontwerpen ‘Hiep Hiep Hoera’ of ‘Beterschap’. De Bol.com cadeaukaart is de ideale gift voor iedere gelegenheid. Een cadeaukaart kan door iedereen op prijs worden gesteld: Bol.com is immers ‘de winkel van iedereen’. De standaard papieren cadeaubon heeft een waarde van vijf, 20, 25, 50 of zelfs 100 euro. Wil je de cadeaukaart leuk verpakken? Dan kies je voor een fraaie envelop.

Cadeaukaart envelop

Bol.com heeft eigen feestelijke envelopverpakkingen voor zijn cadeaukaarten. Deze zijn de Watsons voor je Holmes. Een cadeaukaart zonder verpakking is als een boterham zonder broodbeleg. De envelop hult je Bol.com cadeaubon in een stijlvol en smakelijk jasje. Dit maakt het moment van geven nog leuker. Ook handig: de ontvanger kan de bon veilig opbergen.

Cadeaukaart luxe verpakking

Voor wie het helemaal bont wil maken, is er de luxe feestelijke verpakking voor je Bol.com cadeaukaart. Deze luxe verpakking is een klein, stijlvol doosje met een gewicht van 29 gram. 89 millimeter in de breedte, 20 millimeter in de hoogte en 137 millimeter in de lengte zorgt voor een onvergetelijke gift. Koop de luxe verpakking en hul je cadeaubon in de aller fraaiste ‘jas’.

Checken van het cadeaukaart budget

Heb je een Bol.com cadeaukaart en heb je deze al één of meerdere keren gebruikt zonder hem op te maken? Of ben je vergeten wat de waarde van de nog ongebruikte kaart is? Je controleert het saldo op de cadeaubon heel eenvoudig met de Cadeaukaart Saldochecker. Na aanschaf van de kaart is deze nog 3 jaar geldig. Het kan natuurlijk dat je vergeet van het bestaan van de kaart en deze na een jaar of 2 ergens achteraan een laatje terugvindt. In plaats van de proef op de som te nemen en via een aankoop te zien hoeveel saldo er nog op staat, kun je dit gemakkelijk controleren met de Saldochecker. Het mooie van de checker is dat deze ook vastlegt welke kaarten je in het verleden hebt gebruikt en welk bedrag deze waard was. Hier leer je precies hoe je het saldo van je Bol-cadeaubon kunt checken.

Hoe wissel je een cadeaukaart in?

Je kunt de cadeaubon gelijk na afronding van een bestelling al inwisselen. Het enige dat je hoeft te doen is bij de online optie ‘Betalen’ het cadeaukaartnummer toe te voegen. Als je gebruik maakt van een fysieke cadeaukaart, word je om veilheidsredenen ook gevraagd om een cadeaukaartpincode. Deze code vind je op de kaart zelf. Mocht het saldo op de kaart niet hoog genoeg zijn om de hele betaling mee te verrichten, dan reken je het restbedrag af met behulp van een vertrouwde betaalmethode. Je kunt de cadeaukaart in je online account bewaren. Doe je dat? Dan je zie hem bij je volgende bestelling automatisch verschijnen als betaalmethode.

Welke cadeaukaarten accepteert Bol.com?

Bol.com accepteert een drietal cadeaubonnen. De eerste van de drie is uiteraard de Bol.com cadeaukaart – uitgegeven door Bol.com zelf. Daarnaast kun je bij Bol.com ook betalen met de Boekenbon-cadeaukaart en de National Entertainment Card. Een Kobo Plus cadeaukaart is in te wisselen voor een tijdelijk ebook abonnement van Kobo Plus. Helaas zijn de VVV cadeaubon en de Papieren Boekenbon niet langer geldig. Het is nog wel mogelijk om de VVV cadeaukaart op de website van de VVV om te wisselen voor een geldige Bol.com cadeaubon.

Met een cadeaukaart kun je helaas niet achteraf betalen. Dat is wel mogelijk met iDeal of een banktransactie geld. Een cadeaubon kun je in je account opslaan en op een later tijdstip inzetten.